Новият екшън трилър за отмъщение Никой успя да привлече най-много

...
Новият екшън трилър за отмъщение Никой успя да привлече най-много
Коментари Харесай

За пръв път руски режисьор оглави американския боксофис

Новият екшън трилър за възмездие „ Никой ” съумя да притегли най-вече фенове в неотдавна започвалите да отварят киносалони в Съединени американски щати, заяви „ Варайъти “. Режисьор на кино лентата е руснакът Иля Найшулер, чието име нашумя с „ Хардкор “ — иновативен екшън, сниман като компютърна игра, напълно от гледната точка на основния воин. Сценарият е на Дерек Колстад, основател и на поредицата за Джон Уик. 

Филмът на Universal бе признат доста добре и от феновете, и от критиците и оглави безпроблемно класацията с доходи за уикенда от 6.7 млн. $, до момента в който от ден на ден кина отварят порти. Досега „ Никой “ е спечелил 11,7 милиона $ с неголемия бюджет от 16 милиона. Премиерата  му се състоя на 18 март.

За първи път филм на съветски режисьор е отпред в американския боксофис. Най-близо до сходно достижение беше екшънът „ Неуловим ” на Тимур Бекмамбетов през 2008 година. Заради конкуренцията с анимацията на Pixar „ УОЛ.И “, филмът зае едва второ място през първия уикенд, макар че събра в Съединени американски щати над 50 милиона $.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР