Новият документален филм на Хари и Меган за Netflix се

...
Новият документален филм на Хари и Меган за Netflix се
Коментари Харесай

Документалният филм за Хари и Меган разпали война! Разглежда се като атака срещу Уилям и Кейт

Новият документален филм на Хари и Меган за Netflix се преглежда като “обявяване на война “ от кралското семейство, оповестиха източници близки до тях.

 

Промоционален филмов откъс, който беше оповестен онлайн на втория ден от визитата на принца и принцесата на Уелс в Съединени американски щати, разсея всевъзможни очаквания, че Съсекс считат да разгласят преустановяване на огъня в ожесточената им борба с кралското семейство.

 

Освен че включва десетки персонални фотоси от техния фамилен албум, фрагментите включват и обръщение от Хари: “Никой не вижда какво се случва зад затворените порти “ върху черно-бяла фотография на брачната половинка му на фотьойл, явно плачеща. Следващата сцена е кадър, фокусиращ се върху Уилям и Кейт на Commonwealth Service през 2019 година в Лондон, на който кралската двойка наподобява като че ли гледа изпитателно към камерите.

 

Посланието, което кралски източници виждат в филмовия откъс несъмнено е оповестяването нови сражения. “Не виждам по какъв начин някой може да го преглежда като нещо друго от оповестяване на война “, сподели един от тях. Друг сподели, че моментът на стартиране на филмовия откъс не е останал неусетен измежду чиновниците на двореца, добавяйки: “Нищо от това не е изненада “.

 

Едноминутният тийзър на Netflix мощно подсказва, че семейство Съсекс ще се изправи непосредствено против слуховете за бурните си връзки с висши кралски особи и по-специално против самите Уилям и Кейт. В умишлена забележка към продуцент на документалната поредност, Меган споделя в клипа: “Когато залозите са толкоз високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас? “

 

Кралският двор реагира с смут и възходящо възприятие на яд през вчерашния ден, когато филмовият откъс беше пуснат в обществените медии преди документалния филм, който ще бъде излъчен по Netflix идната седмица, като част от многомилионната договорка на семейство Съсекс със стрийминг колоса.

 

Имаше и отчаяние, че беше пуснат преднамерено, с цел да съвпадне с пътуването на Уилям и Кейт до Съединени американски щати, първото им посещаване в страната от 2014 година, по време на което принцът е хазаин на огромния си екологичен план Earthshot Prize.

 

Биографът на семейство Съсекс, Омид Скоби, непосредствено се базира на обстоятелството, че Earthshot е толкоз значим за Уилям, че се счита за неговия “момент на Супербоул “. Той написа в Twitter: " Ако на следващия ден е Super Bow-аl на принц Уилям – тогава ето вашето шоу на полувремето. “ Това също не се случва за първи път.

 

През 2019 година, до момента в който Уилям и Кейт бяха на турне в Пакистан, ITV пусна филмов откъс на документален филм за пътуването на семейство Съсекс до Африка. Трейлърът също по този начин съответства с появяването на Меган на женска вечеря в Индиана и оповестяването на благотворително подаяние на чанти, което тя провежда.  

 

“Човек може единствено да заключи, че това е съгласувана рекламна акция от тяхно име, с цел да се разсъни ползата към този документален филм и е предопределен да се сблъска с визитата на семейство Уелс в Съединени американски щати тази седмица “, сподели различен източник, непосредствен до кралското семейство.

 

“Важното пътешестване на принца и принцесата до Щатите, с цел да хвърли светлина върху планове на общността в Бостън и екологичната рецесия, явно се употребява като платформа за Съсекс, с цел да провокира драмата и вниманието, за които толкоз ясно жадуват на персонално равнище, както и наличие за многомилионната договорка, която подписаха, откакто напуснаха работа като кралски особи. ” - споделя още той.

 

Едноминутният клип беше гледан повече от 300 000 пъти в границите на един час, откакто беше качен в Twitter акаунта на Netflix през вчерашния ден.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР