Новият директор на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от космоса,

...
Новият директор на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от космоса,
Коментари Харесай

Новият директор на НАСА получи поздравления от космоса

Новият шеф на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от космоса, съобщи Асойшитед прес.

Непосредствено откакто постави клетва пред вицепрезидента Майк Пенс в централата на НАСА във Вашингтон, 42-годишният Брайдънстайн одобри позвъняване от тримата американски астронавти на Международната галактическа станция (МКС) и техните "сърдечни поздравления ".



"Америка се гордее с това, което вършиме, момчета ", с тези думи новият шеф на НАСА се обърна към астронавтите.

Брайдънстайн даде обещание да даде най-хубавото от себе си за постигането на нови галактически небеса в името на човечеството.

Майк Пенс на собствен ред означи, че под управлението на новия началник НАСА ще работи за изпращането на астронавти на Луната, а по-късно и на Марс.



Джим Брайдънстайн, конгресмен от Оклахома и някогашен водач от военноморския флот на Съединени американски щати, е 13-ия шеф на НАСА. Брайдънстайн беше номиниран от президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила преди седем месеца. До встъпването му в служба директорският пост в НАСА краткотрайно заемаше Робърт Лайтфут, който през март оповести отдръпването си от американското галактическо ръководство.



фотоси: Getty Images/Guliver

По времето на Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила шеф на НАСА беше Чарлз Болдън, напомня организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР