Новият директор на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от космоса,

...
Новият директор на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от космоса,
Коментари Харесай

​Новият шеф на НАСА получи поздравления от Космоса

Новият шеф на НАСА Джим Брайдънстайн получи поздравления от космоса, съобщи Асойшитед прес. Непосредствено откакто постави клетва пред вицепрезидента Майк Пенс в централата на НАСА във Вашингтон, 42-годишният Брайдънстайн одобри позвъняване от тримата американски астронавти на Международната галактическа станция (МКС) и техните " сърдечни поздравления ".

 © Българска телеграфна агенция
" Америка се гордее с това, което вършиме, момчета ", с тези думи новият шеф на НАСА се обърна към астронавтите. Брайдънстайн даде обещание да даде най-хубавото от себе си за постигането на нови галактически небеса в името на човечеството.

Майк Пенс на собствен ред означи, че под управлението на новия началник НАСА ще работи за изпращането на астронавти на Луната, а по-късно и на Марс. Джим Брайдънстайн, конгресмен от Оклахома и някогашен водач от военноморския флот на Съединени американски щати, е 13-ия шеф на НАСА. Брайдънстайн беше номиниран от президента Доналд Тръмп преди седем месеца.

До встъпването му в служба директорският пост в НАСА краткотрайно заемаше Робърт Лайтфут, който през март оповести отдръпването си от американското галактическо ръководство. По времето на Барак Обама шеф на НАСА беше Чарлз Болдън, напомня организацията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР