Новият член на Премиер лигата измъкна равенство при гостуването си

...
Новият член на Премиер лигата измъкна равенство при гостуването си
Коментари Харесай

Новакът Химки се пребори за точка в Сочи

Новият член на Премиер лигата измъкна тъждество при гостуването си на - 1:1. Александър Трошекчин даде преднина на новаците преди почивката, само че след нея се разписа за домакините, които повече могат да съжаляват за изпуснатата победа.

На старта на сезона Химки отстъпи с 0:2 на, а Сочи стигна до трагично тъждество 2:2 при визитата си на. И двата гола за отбора от курортния град паднаха от дузпи, а скандалното съдийство на Василий Казарцев докара до големи полемики и закани от страна на притежателя на Спартак Леонид Федун, че ще извади тима от шампионата.
През седмицата и двата отбора се снабдиха с нови попълнения, като Сочи притегли опитния бразилец Жоазиньо. Бившият футболист на беше свободен сътрудник след края на контракта си с. Той не стартира от първата минута, само че влезе след почивката.

Химки изненадващо откри резултата в 24-ата минута с попадение на. Голяма заслуга за гола имаше, който проби в наказателното поле и върна топката към точката на дузпата, а Тршечкин не сбърка.

Набираем первые очки в Тинькофф РПЛ. Боевая ничья в Сочи 1:1!
— ФК Химки (@fc_khimki) Домакините натиснаха през второто полувреме и съумяха да изравнят в 63-ата минута. Разписа се еквадорецът Кристиан Нобоа след подаване на.

В оставащото време Сочи имаше съществено превъзходство и провежда няколко рискови офанзиви, само че отбраната на Химки устоя и отборът от Подмосковието си потегли с скъпа точка.

Премиер Лига 2 кръг, петък 14 август  Сочи 1:1краен резулат  Khimki
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР