Новият чипсет Snapdragon 845, който ще захранва повечето топ модели

...
Новият чипсет Snapdragon 845, който ще захранва повечето топ модели
Коментари Харесай

Телефоните със Snapdragon 845 ще поддържат Quick Charge 4+

Новият чипсет Snapdragon 845, който ще зарежда множеството топ модели на 2018 година, има едно главно предимство и то се крие в поддръжката на технологията за бързо зареждане Quick Charge 4+.

Вградена в чипа, тя дава доста по-добра продуктивност по отношение на сегашната Quick Charge 4. Ако компании като Samsung , които желаят да наложат свои други възможности като Adaptive Charge, търсят триумф по тази линия, те ще би трябвало да се постараят много, с цел да доближат Qualcomm.

Една от аргументите, заради която някои смарт телефони не употребяват технологията на Qualcomm, е обвързвана с неизбежните лицензионни такси . Quick Charge 4+ дава обещание най-малко 30 % по-ефективно и 15 % по-бързо зареждане от своя предходник. Първият телефон с нея ще бъде ZTE Nubia Z17 , който – и това е много забавно – употребява Snapdragon 835. Внедряването на технологията за бързо зареждане в идващото потомство чип обаче ще донесе оптималните за нея резултати.

Сред преимуществата на Quick Charge 4+ са топлинен баланс , с цел да се избегне прегряване на устройството, както и други механизми за сигурност като едновременното следене на температурата на кабела и корпуса.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР