Новият брой на списание “Атлетика“ излиза на 12 февруари с

...
Новият брой на списание “Атлетика“ излиза на 12 февруари с
Коментари Харесай

Петима олимпийски шампиони на България са на корицата на новия брой на списание Атлетика

Новият брой на списание “Атлетика “ излиза на 12 февруари с корица, на която са олимпийските първенци на България в леката атлетика.

Иванка Христова, Йорданка Донкова, Христо Марков, Стефка Костадинова и Тереза Маринова - пет олимпийски първенци - пет очерка за техните триумфи, написани от летописците на олимпийската популярност на България - Тодор Шабански и Владимир Памуков!

В брой номер 122 на списание “Атлетика “ ще намерите българските и международните класации за 2020-а година готови от Иван Чешанков и Ивайло Лазаров.

Обзор на всички надпревари от веригата " Рън България " за 2020-а и изявленията с най-хубавите български бегачи за предходната година - Милица Мирчева и Йоло Николов също са на страниците на новия брой.

В рубриката “Успели спортисти “ екипът на списанието е подготвил забавна среща с българинът, който победи Сергей Бубка в най-силните му години в овчарския скок - Николай Николов!

Авторите на списанието описват за новия международен рекордьор на полумаратон Кибивот Канди, напомнят за славаната кариера на Михаил Желев, а в рубриката “Полезно “ има публикация за възстановянето на спортистите след прекаран Ковид 19.

Още доста забавни тематики и вести за олимпийски спорт момер едно са налични в “Атлетика “ 122!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР