Новият брой на списание “Атлетика“ излезе от печат. Брой 121

...
Новият брой на списание “Атлетика“ излезе от печат. Брой 121
Коментари Харесай

Списание Атлетика с коледен брой

Новият брой на списание “Атлетика “ излезе от щемпел. Брой 121 на “Атлетика “ предлага разнородни тематики в края на необикновената 2020-а година. Атлет номер едно на България Габриела Петрова е на корицата на изданието, а в броя има неин афиш, изявление и преглед на спортната й година.

Анализ на анкетата за Атлет на България, както и най-важните достижения на топ 10 измежду българските спортисти са също на страниците на списанието.

Световната атлетика излъчи най-хубавите си спортисти във виртуална гала и раздаде призове в разнообразни категории – най-хубав треньор, най-предизвикателно съревнование в изискванията на Ковид 19, най-сериозна атлетическа федерация, най-хубава атлетическа фотография на годината и така нататък
Подробности за тези призове, както и среща с спортистите на света Арманд „ Мондо “ Дупландис (Щвеция) и Юлимар Рохас (Венецуела) са готови от екипа на списанието.

През 2020-а година имаше единствено едно международно състезание в атлетиката и единствено два самостоятелни международни първенци на планетата. Световното състезание по полумаратон в Гдиня, Полша бе невиждано в историята до момента предизвикателство и се организира в изискванията на международна пандемия. Новата “Атлетика “ споделя за този шампионат и първенците Джейкъп Киплимо (Уганда) и Перес Джепчерчип (Кения) разкриват по какъв начин са се готвили за този шампионат.

Обзори на българските маратони през 2020-а година ни напомнят за първия маратон на Кюстендил, който бе и балкански шампионат, както и за надпреварите на класическата отдалеченост във веригата “Бягането метод на живот “ в Стара Загора, София и Варна.

Последните национални шампионати за годината се организираха през септември и октомври, а кои бяха медалистите ще видите в списанието.

Ретроспекция на шампионатите в България и фоторазходка от събитията на детската и младежката атлетика през втората половина на годината също са селектирани като тематики в брой 121.

Новата графа на списанието “Успели спортисти “ е отдадена на Валентин Видев – един от най-хубавите спортисти в овчарския скок пренесъл качествата на дисциплинирания състезател в проспериращ бизнес.

С навлизането на зимата рубриката “Полезно “ ще запознае читателите на “Атлетика “ с консервираните храни.

Традиционно в изданието има над 100 фотоси, както и доста атлетически вести от последните месеци.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР