Новият браузър Edge обаче се очаква в пролетната актуализацияПотребителите на

...
Новият браузър Edge обаче се очаква в пролетната актуализацияПотребителите на
Коментари Харесай

Есенният ъпдейт на Windows 10 излиза на 12 ноември

Новият браузър Edge обаче се чака в пролетната актуализация

Потребителите на Windows 10 ще стартират да получават есенната актуализация на системата от 12 ноември (снимка: Microsoft)

Microsoft към този момент разкри, че Windows 10 версия 1909 с кодово име 19H2 ще се назовава публично Windows 10 November 2019 Update, само че компанията не разгласи точната дата за стартиране на актуализацията. В интернет обаче се появиха информации, които внасят изясненост по този въпрос.
още по тематиката
Главният редактор на WindowsCentral Зак Боудън заяви на страницата си в Twitter, че версия Windows 10 19H2 ще стане всеобщо налична за възобновяване от всички консуматори на 12 ноември.

Същевременно, Microsoft се надява новият й браузър Edge, основан на Chromium, да стане част от Windows 10 досега на огромната пролетна актуализация, известна като 20H1. Дотогава би трябвало да е подготвена и постоянна RTM версия на Windows 10X за устройства с два екрана.

В ноемврийската актуализация на Windows 10 са планувани главно корекции и усъвършенствания. Има обаче и нови функционалности. Търсенето в Explorer ще преглежда и сметките в OneDrive, а от изводи екран потребителите ще могат да започват освен Cortana, само че и други гласови асистенти.

Windows 10 November 2019 Update идва също с функционалност за прибавяне на нови записи в календара непосредствено от лентата на дилемите, с разширени варианти за ръководство на напомняния и други функционални усъвършенствания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР