Новият албум на Майли Сайръс Endless Summer Vacation зае първо

...
Новият албум на Майли Сайръс Endless Summer Vacation зае първо
Коментари Харесай

Майли Сайръс оглави британските класации за албуми и сингли

Новият албум на Майли Сайръс " Endless Summer Vacation " зае първо място в английската ранглиста с излизането си, а шлагерът й " Flowers " остана за девета седмица отпред на класацията за сингли, заяви Официалната компания която следи продажбите и сформира чартовете, представена от Българска телеграфна агенция.

Майли Сайръс преди е заемала първото място във Англия с албума " Bangerz " през 2013 година Тя оглавява и двете ранглисти по едно и също време също за повторно. През 2013 година едновременно първи бяха шлагерът й " Wrecking Ball " и " Bangerz ". Майли Сайръс е първият реализатор с двойно достижение тази година. Такова не е имало от шлагера " Anti-Hero " и албума " Midnights " на Тейлър Суифт предходната година.

На второ място в английската ранглиста за албуми е " The Highlights " на Уикенд. Трети е новоизлезлият албум " UK Grim " на дуета " Слифорд Модс ". Пинк е четвърта с " Thrustfall ", следвана от Хари Стайлс с " Harry's House ".

В класацията на синглите деветата поредна седмица отпред на " Flowers " изравнява върха на " Drivers License " на Оливия Родриго като най-дълго задържал се сингъл преди всичко през това десетилетие.

На второ място в английската ранглиста на синглите е " Boy's Liar " на Пинк Пентърес. Трети е " Miracle " на Калвин Харис и Ели Голдинг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР