Новите високотехнологични трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са

...
Новите високотехнологични трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са
Коментари Харесай

Peugeot лансира осем нови трекинг и шосейни eлектрически велосипеди

Новите високотехнологични трекинг и шосейни електрически колела на Peugeot са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката, и се отличават с изчистени, присъщи линии. Шестте функционални трекинг е-велосипеда са с комфортно предно окачване, вид амортисьорна вилка, като задно окачване също е допустимо за избрани модели. Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата, носейки същата технология от ново потомство, на тези, които желаят да преодолеят най-предизвикателните направления.

Цялата гама е оборудвана с компактната батерия BOSCH 500 Wh PowerTube, елегантно интегрирана в рамката на велосипеда. Тази настройка обезпечава невисок център на тежестта на велосипедите за най-благоприятен баланс и пъргавост. Батерията се изважда елементарно отгоре на долната тръба, което подсигурява непрекъснатата й отбрана от издадените елементи.


Колоезденето нагоре или надолу по надолнище е еднообразно динамично, с помощта на мотора BOSCH Active Line Plus, който дава незабавна мощ на трекинг велосипеда Peugeot eT01 и на шосейния eR02.

Трекинг гамата Peugeot eT01 PowerTube
Peugeot eT01 FS Touring PowerTube / спортна версия: eT01 FS Sport PowerTube
Функционален и ултрагъвкав, този велосипед е съвършен както за улиците, по този начин и за пътеките. Предното и задното окачване (просвет от 80 мм) обезпечават непостижим комфорт. Версията " Touring " е оборудвана със светлини, калобрани и багажник. Версията " Sport " е олекотен модел, предопределен за офроуд колоездене.

Peugeot eT01 Belt PowerTube / смесена рамка: eT01 Belt Mixed PowerTube

Лесен за прилагане, този велосипед с ремъчна предавка се усеща в свои води както по пътеките, по този начин и по улиците. Безшумен и неизискващ поддръжка, той устоя по-дълго спрямо елементарен велосипед с верижна предавка. Предавките се сменят посредством вариатор за комфортно въртене на педалите и непрекъснато равнище на напъните. Оборудван с устойчиви на пръсване гуми Michelin, този велосипед е подобаващ за всеки вид пътеки.



Peugeot eT01 D10 PowerTube / смесена рамка: eT01 D10 Mixed PowerTube

Този велосипед дава достъп до гамата PowerTube и е еднообразно подобаващ за колоездене както по пътни настилки, по този начин и офроуд. Батерията е интегрирана в рамката за извънредно прелъстителен външен тип. Моторът Bosch Active Line обезпечава гладко ускоряване. 11-степенните предавки Shimano ще ви изведат от всяка обстановка.

Шосейната гама Peugeot eR02 PowerTube

Peugeot eR02 Ultégra PowerTube

С фокус върху динамичността този модел е съвършен за спортно колоездене. Разумно определената гама на предавките ви разрешава да поемете по именити планински направления. Впечатляващата работа на интегрирания компютър ви дава цялата противоположна връзка, нужна на спортните колоездачи.

Peugeot eR02 Gravel PowerTube

Този модел е съвършен за удължение на колоезденето по пътна настилка. С гумите " Gravel " можете да потеглите офроуд с повече варианти за колоездене. Правите ръкохватки спомагат за по-удобно колоездене.

Пълна гама на Peugeot Cycles с интегрирани акумулатори

Новите колела Peugeot PowerTube са строго тествани в лабораториите CYCLEUROPE и подсигуряват безупречно качество.

Гамата трекинг и шосейни колела PowerTube, показана на Автомобилния салон в Париж, се прибавя към планинските колела eM02 и eM02 FS PowerTube, стартирани в средата на 2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР