Новите вече могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на

...
Новите вече могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на
Коментари Харесай

A1 обяви началото на поръчките за iPhone 12 и iPhone 12 Pro

Новите към този момент могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на. Кампанията за предварителни поръчки ще продължи до 29 октомври в това число, а закупилите устройството по този метод ще бъдат измежду първите, които ще имат тези страхотни смарт телефони. Доставките са изцяло безвъзмездни до всяка точка на страната и стартират ден след края на предварителните поръчки – от 30 октомври или съгласно графика на куриерската компания.
Телефоните от серията 12 на iPhone идват с редица нововъведения по отношение на предходните модели. Това проличава още в екраните им, които са покрити с патентованата технология Ceramic Shield, защитаваща ги от надраскване. Размерът на екрана при класическия iPhone 12 и при iPhone 12 Pro e 6.1-инча (15.49 см).

Камерите на също не разочароват. Първият може да се похвали с двойна камера и 12MP датчици. Камерата на Pro-версията на iPhone 12 има същия брой мегапиксели, само че един обектив допълнително, спрямо базовия модел. Тройната камера на iPhone 12 Pro e способна да създава в действителност забележителни фрагменти, които по нищо не отстъпват на тези от смарт телефони с повече мегапиксели. Това се дължи и на технологията Dolby Vision за снимане на HDR видео, позната на феновете на технологиите от по-новите модели тв приемници. С нея новите iPhone устройства улавят и възпроизвеждат на екрана всички нюанси на цветовете.
Новият смарт телефон от дълго време не е просто софтуерна джаджа, само че и аксесоар, с чиято помощ всеки може да разкрие своя личен жанр. Именно по тази причина в портфолиото на са включени разнообразни цветове на моделите. iPhone 12 Pro се предлага в четири цвята – сребрист, графит, златен и наследник, а iPhone 12 в пет – черен, бял, червен, зелен и наследник.
Изчистен дизайн, подсилващата железна рамка и екран, който заема съвсем цялото лице на устройствата, са другите отличителни характерности на новите iPhone 12. Тазгодишните модели могат да се похвалят и с усъвършенствана резистентност на намокряне и прахуляк, спрямо всички предходни устройства на Apple.
Това, което остава прикрито от погледите на потребителите, е новият процесор А14 Bionic. Телефоните от са първите устройства с толкоз мощен процесор. От Аpple го дефинират като най-мощния процесор за смарт телефон. Той е поръчка за дълъг живот на устройствата, които могат да се оправят с голям брой задания и поддръжка на бъдещите софтуерни ъпдейти.

Цената на устройствата от новата серия iPhone 12 в онлайн магазина на зависи от вградената памет на устройството. iPhone 12 се предлага в три разновидността, надлежно с 64, 128 и 256 GB памет. iPhone 12 Pro – с 128, 256 и 512 GB място за предпазване. Цените на iPhone 12 (64 GB) стартират от 64,99 лева на месец или 1399.99 лв. в брой, при поръчка с тарифен проект. Със същия проект iPhone 12 Pro (128 GB) би коствал 83,99 лева на месец или 1799,99 лв. в брой. 
При покупка на нов iPhone 12 с проект A1 ONE Unlimited 5XL клиентите на могат да сключат и да не заплащат награди за първите 12 месечни застрахователни интервала, а при покупка с проекти А1 One Unlimited 3XL, 4XL не заплащат награди за първите 6 застрахователни интервала. След приключването на тези интервали, клиентите дължат награда, посочена в Договора им за застраховка за всеки месечен осигурителен интервал.
Промоционалните условия със 100% отстъпка от първите 6 или 12 месечни застрахователни интервала важат единствено при покупка в брой или на погашение на изброените модели iPhone 12/Pro и пакет с нов 2-годишен абонамент за съответния мобилен тарифен проект в интервала 23.10 -23.11.2020 година По този метод от застраховката могат да се възползват както създалите предварителна поръчка през онлайн магазина, по този начин и закупилите устройството в границите на идващия месец, без значение дали са го създали в магазин или на А1.bg.
http://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2020/10/23/0482527001603442373_0.jpg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР