Новите телевизори Sony предлагат висококачествено аудио-визуално преживяване и разнообразие на

...
Новите телевизори Sony предлагат висококачествено аудио-визуално преживяване и разнообразие на
Коментари Харесай

Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара

Новите тв приемници Sony оферират висококачествено аудио-визуално прекарване и многообразие на размери от 43 до 85 инча.

HDR Телевизорите на Sony XH80 са същинско аудио-визуално наслаждение. 4K HDR X1 процесорът в XH80 употребява усъвършенствани логаритми за понижаване на шума и укрепване на детайлите. С още по-ясния 4К сигнал всичко, което гледате, се приближава до 4К резолюция и е изпълнено с контрастност и живи цветове. Разширявайки палитрата от нюанси, екранът TRILUMINOS, захранван от X1 процесора, възпроизвежда повече цветове от общоприет тв приемник.

Той проучва и обработва данни, с цел да направи цветовете в изображенията още по-естествени и прецизни и да ги приближи повече от всеки път до тези в действителния живот. Моделите от серия XH80 поддържат HDR формат Dolby Vision, предоставяйки поразителни акценти, живот на цветовете и дълбочина на черното. Новоразработеният X-Balanced високоговорител (за модели от 55 инча и нагоре) обезпечава високо качество на звука при ултра тъничък дизайн, до момента в който съвместимостта с Dolby Atmos основава чувство за пространство и действително звучене на аудиото.

Серията XH80 е Android TV с вградени Гугъл Assistant, Гугъл Play Store и Chromecast, които дават на потребителите елементарен достъп до наличие, услуги и устройства през необятната си платформа. Оригиналните меню и потребителски интерфейс на Sony също са усъвършенствани за по-лесна ежедневна приложимост. С задействаните Гугъл Assistant и Amazon Alexa можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Гугъл Home или да променяте канала и силата на звука с устройствата си при задействана Amazon Alexa. Потребителите на Apple AirPlay 2 могат да качват филми, музика, игри и фотоси на тв приемника напряко от своите iPhone, iPad или Mac устройства. Технологията Apple HomeKit обезпечава на потребителите елементарен и сигурен надзор върху тв приемника посредством Apple продуктите.

Цена и наличност

Телевизорите от серия XH80 са към този момент налични на пазара. За повече информация по отношение на цената, апелирам посетете уеб страницата на Sony България или страницата ни www.sony.eu.

Нови модели тв приемници Sony и основни характерности

4K тв приемник XH80 (модели от 85, 75, 65, 55, 49 и 43 инча)

 4K HDR X1 процесор възпроизвежда по-голяма дълбочина, текстури и естествени цветове с помощта на обектно-базираната HDR Remaster технология.

 Нов X-Balanced високоговорител, който съчетава чист тон и тъничък дизайн (при модели от 55 инча и нагоре)

 Съвместимост с Dolby Vision™ и Dolby Atmos™.

 TRILUMINOS™ Display придвижва и едвам доловимите нюанси на цвят, светлина и последователност от видео обектива до всекидневната.

 Метална стойка и елегантна алуминиева рамка.

 Работи със Smart високоговорители, в това число и с Гугъл Home и Amazon Alexa устройства.

 Лесна връзка с голям брой устройства, в това число Apple® AirPlay 2® и HomeKit™.

 Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Android TV.

 Персонализиран режим, предоставящ голям брой благоприятни условия, с цел да отговори на другите желания на клиентите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР