Новите технологии промениха облика на съвременните взаимоотношения. Уви, определени типове

...
Новите технологии промениха облика на съвременните взаимоотношения. Уви, определени типове
Коментари Харесай

9 типа токсично поведение, характерно за съвременните връзки

Новите технологии трансформираха образа на актуалните взаимоотношения. Уви, избрани видове токсични държания се трансфораха в норма.

Например…

Раздяла без довиждане

За доста хора това е табиет. Почти всеки знае какво е сътрудникът ти да те изостави, без даже да каже едно " довиждане ". Комуникацията последователно стопира, индивидът насреща стартира лека-полека се трансформира в " фантом ". Без кавги или кавги. Връзката завършва без явна причина.

В сходни обстановки най-хубавото нещо, което може да извършите, е да не се пробвате да се свържете с " призрака " и да си дадете известно време, с цел да тъгувате и да продължите напред.

Непрекъсната претовареност

Сигурни сте, че индивидът насреща ви харесва. По някаква причина обаче е непрекъснато ангажиран. Уви, той или тя най-вероятно се управлява от правилото " Бъдете заети непрекъснато - това е единственият метод да привлечете непознатото внимание ". Това държание е детско и единственото нещо, което може да направи, е да принуди подценяваният човек да изгуби всякакво предпочитание да способства за връзката.

Дисперсионно поле

Вие сте нечия " запаса ". Държат ви в обркъжението си просто " за всеки случай ". Доста обидно, нали? Дават ви вяра за същинска връзка, до момента в който не се появи различен, по-добър вид на хоризонта. Стане ли това, незабавно ви избутват встрани. В подобен миг не ви остава нищо друго, с изключение на да изчакате вашият обичан човек още веднъж да се освободи. Капанът тук е, че вашият " сътрудник " си живее, до момента в който вие продължавате да губите времето си във режим " изчакване ".

Благотворителност

Съвременният термин " breadcrumbing " се появява с помощта на връзката в обществените медии -някой изпраща " лайкове " и " усмивки " на човек, който му харесва. Затова ще им припомня за вас и ще ви даде вяра за допустима връзка, която в действителност в никакъв случай няма да се реализира. За страдание такова държание не значи нищо - индивидът просто не желае да ви загуби като почитател.

Бързи срещи

Добрите остарели запознанства към този момент са в историята. Благодарение на мобилните приложения, чийто имена даже няма потребност да назоваваме, може да си намерите " сътрудник " в границите на секунда. Този вид запознанство се реализира без любов и предубеждения. В резултат на това човек стартира да страда от необикновено чувство за самотност и неизбежно се разочарова както от хората, по този начин и от себе си.

Приятелска зона, версия 2.0

Friendzone е остарял термин, който е сменен с термина " конфигурация ". Това е, когато един другар получава ролята на непряк наблюдаващ за всички значими събития в живота на обичания си. Идеята за " конфигурация " е да запазите тези усеща за себе си.

Страх от самотност

Даден човек е във връзка, само че не е благополучен и интензивно си търси нов сътрудник. Причината е елементарна. Страх от самотност.

Появи ли се по-добра опция, незабавно напуща кораба.

Драматичен клуб

Раздялата с колегата се смята за спомагателен източник на паника. Човек непрестанно " възкресява " страстите, които е претърпял и по тази причина някои двойки не престават да се разпадат и да рестартират връзките си още веднъж и още веднъж.

Приятели с привилегии

" Приятели с привилегии " са тези, с които можете да преспите една нощ без никакви спомагателни отговорности. Капанът е, че е съвсем невероятно да спасите другарството след такива взаимоотношения и след приключването на интимните си срещи ще загубите индивида, с който си имал толкоз доста общи неща.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР