Новите Sound Bar системи на Panasonic осигуряват впечатляващо звуково изживяване,

...
Новите Sound Bar системи на Panasonic осигуряват впечатляващо звуково изживяване,
Коментари Харесай

Panasonic обогатява продуктовата си гама за домашно кино и телевизия с нови Sound Bar системи

Новите Sound Bar системи на Panasonic обезпечават впечатляващо звуково преживяване, като в киносалон, от извънредно фино и елегантно тяло

Panasonic показа две нови Sound Bar системи, SC-HTB250 и SC-HTB200, с които уголемява своята продуктова гама от аудиосистеми за домашно кино. Изключително компактни, новите широколентови високоговорители са конструирани за елементарно инсталиране върху или под поставката на вашия тв приемник. Тези тънки и стилни високоговорители съчетават първокласно звучене с първокачествен жанр, изпълвайки помещението с богат и динамичен тон.

Sound Bar системата SC-HTB250 е окомплектована с безжичен суббас, който може да бъде ситуиран както хоризонтално, по този начин и отвесно, за по-голяма еластичност при избора на място. Суббасът е моден и грациозен, и се вписва съвършено във всеки интериор. Той обезпечава звуково чувство, като в същински киносалон. И двата нови модела SC-HTB250 и SC-HTB200 са оборудвани с безжична Bluetooth® технология, позволяваща безжично поточно предаване на музика от смарт телефон или таблет към вашата Sound Bar система.

Изключително стилен дизайн, съчетаващ се идеално с тв приемниците Panasonic
Компактният дизайн на двете нови Sound Bar системи се вмества идеално върху или под телевизионната подложка, което разрешава безпроблемно гледане и идеална интеграция с вашия тв приемник Panasonic. Семплите и елегантни форми на Sound Bar системите се съчетават съвършено с вашия тв приемник, без да закриват екрана му, с помощта на тънкия си и моден профил.

Мощен, първокачествен тон от плътно тяло
При конструирането на Sound Bar системите SC-HTB250 и SC-HTB200 е употребен дългогодишният опит на Panasonic в създаването на аудио технологии и озвучителни системи. И двете аудиосистеми възпроизвеждат първокачествен тон, за който е мъчно да си визиите, че идва от толкоз плътно тяло.

Възпроизведен от два широколентови представителя, оборудвани с съвременни аудио технологии на Panasonic, реалистичният тон обгръща слушателя с чиста звучност, стереофонични резултати и невероятна звукова мощност. Двата широколентови 10x4 см. представителя, особено създадени за компактните тела на системите, пресъздават мощен и първокачествен тон, съвършен за телевизионните филми и излъчвания. Функцията H.bass укрепва ниските честоти, а разнообразни функционалности, като Virtual Surround (Виртуален тримерен звук) и специфични звукови режими, като Музика и Кино, усъвършенстват акустичните резултати и придават натурализъм на всеки заимствуван тон.

За по-дълбок и първокласен тон е достаъчен единствено безжичния суббас, с който е окомплектована системата SC-HTB250. Предлагащ опция за отвесно или хоризонтално разположение, безжичният суббас прибавя реалистично чувство и влияние на обичаните ви филми и музика.
В допълнение, басрефлексната структура на SC-HTB250 ускорява въздействието на нискочестотния тон.

Гъвкави приложения, подобаващи за всеки дом и метод на живот
Новите Sound Bar системи са подготвени за потребление на всички места в дома и могат да бъдат следени посредством Bluetooth връзка от необятна гама мобилни устройства. Независимо дали слушате интернет радио от таблет или обичаната си музика от смарт телефон, Sound Bar системите са подготвени за взаимна работа с всяко сдвоено Bluetooth устройство. А в случай че тв приемникът и Sound Bar системата са свързани чрез HDMI CEC технологията, те могат да бъдат ръководени от едно дистанционно управление.

Технически характерности на Sound Bar системите:

Основни характерности на SC-HTB250
● 2.1- канален усилвател
● Изходна мощ 120W (RMS, 10% THD)
● 2 широколентови представителя 10 x 4cm
● 1 външен суббас 14cm
● Басрефлексна настройка
● Технология Virtual Surround
● Звукови режими (стандартен/музика/кино)
● Bluetooth
● Dolby Digital
● DTS Digital Surround
● Безжичен суббас
● HDMI CEC
● Безжичен суббас със свободна ориентировка (вертикална/хоризонтална)

Основни характерности на SC-HTB200
● 2-канален усилвател
● Изходна мощ 80W (RMS, 10% THD)
● 2 широколентови представителя 10 x 4cm
● Басрефлексна настройка
● Технология Virtual Surround
● Звукови режими (стандартен/музика/кино)
● Безжична Bluetooth технология
● Dolby Digital
● DTS Digital Surround
● HDMI CEC

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР