Новите собственици на къща, която Диего Марадона някога е купил

...
Новите собственици на къща, която Диего Марадона някога е купил
Коментари Харесай

Къща на Марадона е сборен пункт за футболни фенове по време на Световното

Новите притежатели на къща, която Диего Марадона в миналото е купил за родителите си в Буенос Айрес, провеждат събития в нея, с цел да могат аржентинските почитатели да честват успехите на националния тим на Мондиал 2022 в Катар. 

Запалянковците се бяха събрали за дуелите против Полша и Австралия от Световното състезание, като в тези случаи бяха обезпечени стотици килограми месо, разнообразни питиета и диджей, който пуска музика, въодушевена от Марадона. Привържениците следиха дуелите на огромни екрани в градината с плувен басейн, само че събитията съзнателно не бяха обявявани обществено. 

Къщата, купена от Диего Марадона преди към 40 години, се намира в квартал Вила Девото в Буенос Айрес. 

" Привилегия е да провеждам тези събития на тъкмо това място. Чувствам изключителна чест. ", съобщи през организация Ройтерс един от притежателите, поискал да не се разкрива неговата идентичност. 

През 2020 година, след гибелта на именития аржентинец, наследниците продадоха дома, а новите му притежатели го трансфораха в музей на Марадона. Гостите по време на мачовете от Световното състезание имат опция да се разхождат в другите стаи на къщата на семейство Марадона, както и да се изкачат по мраморното стълбище и да седнат на балконите с аспект към градината. 

Диего Марадона е живял в тази къща през 1986 година, когато Аржентина печели втората си международна купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР