Новите слушалки Huawei FreeBuds Pro 2 осигуряват аудио изживяване с

...
Коментари Харесай

Huawei FreeBuds Pro 2 – аудио изживяване от следващо ниво


Новите слушалки Huawei FreeBuds Pro 2 обезпечават аудио преживяване с висока резолюция
(снимка: Huawei)

Аудио преживяване на последващо равнище оферират безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2. Любителите на качествения тон при слушане на музика и диалози могат да се възползват от тях на специфична цена с проект от A1 България.

Слушалките впечатляват с дизайн, който е освен моден, само че и ергономичен – една от основните характерности на „ true wireless ” слушалките. Формата изцяло дава отговор на наличието – FreeBuds Pro 2 са създадени взаимно с френската компания за аудио технологии Devialet за да дадат най-качествения вероятен тон.

Слушалките Huawei FreeBuds Pro 2 впечатляват със моден и ергономичен дизайн
(снимка: Huawei)

Слушалките употребяват Hi-Res Dual Sound System с троен адаптивен еквалайзер, който приспособява в действително време настройките по отношение на равнището на звука, структурата на ушния канал и метода на носене за оптимално качество. Резултатът е музикално преживяване с висока резолюция, както и обсег от бездънен 14-херцов бас до 48 kHz за високите честоти – това е дори оттатък обсега на човешкия слух.

FreeBuds Pro 2 са създадени взаимно с френската компания за аудио технологии Devialet
(снимка: Huawei)

Новите FreeBuds Pro 2 поддържат LDAC кодек, който обезпечава предаване на звука от устройството към слушалките с до 990 килобита в секунда – повече от задоволителна скорост за реализиране на високо качество.

FreeBuds Pro 2 са подобаващи и за слушане на музика, и за диалози по телефона
(снимка: Huawei)

Безжичните слушалки на Huawei не са единствено за слушане на музика – те са и все по-предпочитан метод за осъществяване на диалози по телефона или в разнообразни приложения. Технологиите за възстановяване на звука работят и в този случай, плюс система с 4 микрофона за шумопотискане, както и логаритъм на Huawei, който понижава резултата от страничните звуци на база разбора на над 100 милиона гласови проби.

FreeBuds Pro 2 има обсег от 14-херца за басите до 48 kHz за високите честоти
(снимка: Huawei)

Слушалките се оферират сега от A1 за 49,99 лева в брой или за 2,99 лева на месец за 24 месеца, в случай че бъдат комбинирани с тарифен проект Unlimited Ultra.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР