Новите приети промени в Закона за оръжията, боеприпасите и взривните

...
Новите приети промени в Закона за оръжията, боеприпасите и взривните
Коментари Харесай

Промени в закона: Затягат контрола върху газовите оръжия

Новите признати промени в Закон а за оръжия та, боеприпасите и взривните субстанции плануват да се резервира опцията за владеене на газови оръжия , само че при изискване, че те разполагат със документ , който да подсигурява, че не могат да бъдат преработвани в бойни оръжия , съобщи Дарик Нюз.

" Запазваме всички тези благоприятни условия хората, които имат газови оръжия , да ги имат. Всички газови оръжия обаче към този момент ще бъдат със документ , който да подсигурява, че те не могат да бъдат преработвани за бойно оръжие или за изстрелване на каквито и да е детайли с тях ", изясни депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

Кой успокои и ловци те, че няма да им бъдат отнемани оръжия та.

" Всички оръжия резервират режима си, който имат все още. Вече гласувахме отпадането на точка 7 от Закон а, която споделяше, че при три административни акта за санкции се лишават разрешителните. Това е една точка, която отвори голям спор в обществото. Гласувахме, по предложение на Пламен Нунев, и тя отпадна от текста. Отпадна дружно с нея и една точка, останала от социалистическите години, за отрезвителите. Който е спал в отрезвително да няма оръжие. няма просто отрезвители ", разясни още депутатът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР