Новите POP мишка и клавиатура предефинират вида на работното пространство(снимка:

...
Новите POP мишка и клавиатура предефинират вида на работното пространство(снимка:
Коментари Харесай


Новите POP мишка и клавиатура предефинира


Новите POP мишка и клавиатура предефинират типа на работното пространство
(снимка: Logitech)

Logitech добави нови, занимателни артикули към начин на живот серията Studio, които се отличават с ярка характерност. Клавиатурата POP Keys идва с персонализиращи се емоджи клавиши и обичания тон от механично писане. Тя е допълнена от мишка POP Mouse и поставка Logitech Desk Mat.

С стартирането на новата мишка и механична клавиатура Logitech предефинира типа на работното пространство с три искрящи дизайна. „ Серията Studio на Logitech акцентира характерността на всеки ”, споделят от компанията.

POP Keys

Клавиатурата POP Keys идва с осем сменящи се емоджи капачета в комплекта – четири от които към този момент сложени на нея. Емоджи клавишите могат елементарно да бъдат персонализирани, с цел да дават отговор на обичаните емоджита на потребителя или на други комфортни бързи команди посредством потреблението на софтуера Logitech Options, разполагаем за събаряне за PC или Mac.

POP Keys предлага удобни, вдлъбнати механични клавиши в жанр пишеща машина
(снимка: Logitech)

С красивия си ретро жанр POP Keys предлага удобни, вдлъбнати механични клавиши в жанр пишеща машина и ново потомство от функционалности. Нейните 12 нови FN шорткъта включват снимане на екрана, заглушаване на микрофона и мултимедийни клавиши, които да улеснят цифровото всекидневие.

Емоджи клавишите на POP Keys могат елементарно да бъдат персонализирани
(снимка: Logitech)

С тази клавиатура потребителят може да почувства писане, което е съвсем пристрастяващо със своя жанр „ а ла ” пишеща машина и да усеща по какъв начин пръстите му отскачат от комфортните, заоблени механични клавиши, до момента в който те кликат и изскачат назад.

POP Mouse

Сладка и компактна, мишката POP Mouse елементарно се плъзга в чантата или джоба за работа в придвижване и поддържа високата работливост със скрол колелцето Smartwheel, което автоматизирано превключва сред акуратен и скоростен режим на приплъзване.

Гладкото тяло на POP Mouse, изваяно за улеснение, отлично пасва на дланта
(снимка: Logitech)

POP Mouse разполага и с бутон на горната част, който отваря емоджи менюто и може да бъде персонализиран за дейности с едно допиране.

Гладкото ѝ тяло, изваяно за улеснение, отлично пасва на дланта и оказва помощ за работата, без значение каква е тя. Мишката е налична в няколко вълнуващи цвята, които дават наслада от потреблението ѝ, а свежият дизайн оказва помощ за основаване на вдъхновяващо пространство на бюрото.

POP мишката на Logitech идва в искрящи нови дизайна
(снимка: Logitech)

Със свалянето на Logitech Options потребителят може да употребява мишката с технологията Logitech Flow – софтуерна функционалност, която разрешава елементарно прекопирване на текст, файлове и изображения сред компютри.

Творчество и съгласуваност

И двата POP продукта разрешават творчество на няколко места – те могат да се свържат с до три устройства посредством Bluetooth или безжичния правоприемник Logi Bolt. Всеки от тях идва с заричане за устойчивост и дълъг живот на батерията, което е запазена марка на продуктите с марка Logitech.

POP Keys и POP Mouse могат да се свържат с до три устройства посредством Bluetooth или Logi Bolt
(снимка: Logitech)

POP Keys и POP Mouse са най-новите допълнения към серията Logitech Studio. Тя включва и минималистичната Pebble мишка, клавиатурите K580 и K380, и новата поставка Logitech Desk Mat. POP Keys работи с macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS и Android, а POP Mouse – с Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS и Linux.

Наличност и цена

POP Keys, POP Mouse и Logitech Desk Mat ще бъдат налични през януари 2022 година на Logitech.com и в ритейл веригите. Препоръчителната последна цена е 199 лева с Данък добавена стойност за POP Keys, 79 лева с Данък добавена стойност за POP Mouse и 39 лева с Данък добавена стойност за Logitech Desk Mat.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР