Новите половинки на Pavell & Venci Venc` ще видят тази

...
Новите половинки на Pavell & Venci Venc` ще видят тази
Коментари Харесай

Новите половинки на Pavell & Venci Venc` – тази неделя в Папараци

Новите половинки на Pavell & Venci Venc` ще видят тази неделя феновете на Папараци по bTV. Телевизионният таблоид, който стартира незабавно след Фермата: Съединение, демонстрира папарашки фрагменти на Pavell с виетнамката Кристина, както и на Venci Venc` и бременната Мелани.

Николета Лозанова се целува с Николай Михайлов и двамата се разделят на летището. Тя лети за Бахамите, а той остава в България. Папараци дава отговор какво още се случва сред двамата, правилни ли са изявленията за разлъка и дали хубавицата е бременна.

Ще има репортаж и от първия образователен ден в Италианския колеж, където учат децата на Огнян Герджиков, Янчо Таков, Божидар Лукарски, Ирен Онтева, Крум и Мая Савови.

Зрителите ще станат очевидци и на две сватби – с извънредни фрагменти от огромната гръцка женитба на Антония Петрова, която признава, че чака първото си дете.

Станислав от Фермата и брачната половинка му канят Папараци в къщата им в Самоков, и вършат феновете съпричастни към едно от най-щастливите събития в живота им.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР