Новите планове за мобилни услуги, които операторът Vivacoм ще предлага ...

Новите планове за мобилни услуги, които операторът Vivacoм ще предлага

Vivacom минава на планове с изцяло безплатни минути, SMS-и и мегабайти

Новите проекти за мобилни услуги, които операторът Vivacoм ще предлага на клиентите си, към този момент ще са напълно с безвъзмездни минути, SMS-и и мегабайти.

Това заяви основният изпълнителен шеф на компанията Николай Андреев на събитие в София, където бяха показани новите Unlimited проекти.

Новата посока, която операторът поема в предлаганите цени, идва след изследване на настояванията на клиентите на мобилни услуги у нас. Един от най-масовите отговори е бил желанието за неограничени мегабайти, а не нормалното прилагане на избран пакет на висока скорост, след консумиране на които тя пада.

Така Vivacom към този момент ще предлага пет Unlimited проекта на потребителите. Всеки един от тях разполага с неограничени минути, мегабайти и SMS-и, както и с достъп до 5G мрежата на компанията. Четири от цените вървят и с достъп до мобилното приложение EON на компанията, което разрешава гледане на телевизионни канали от смарт устройството.

Разликата сред проектите е в скоростта на интернет връзката, която ползвателят на даден проект ще има. Идеята е всеки проект да е съгласуван с това защо главно потребителят употребява интернет. 

С най-ниска скорост е Unlimited 2, чийто 2Mbsp са подобаващи главно за чат приложения. Unlimited 10 е ориентиран към тези, които браузват из интернет и употребяват повече обществени мрежи. Unlimited 100, който е със скорост 100Mbps, е подобаващ за стрийминг на HD видео наличие, било то в услуги като HBO Max и Netflix или в YouTube.

Unlimited 300 е насочена към тези, които търсят професионално равнище за игри и/или работа, а Unlimited МAX - най-скъпият пакет - разрешава потребление на " цялостния капацитет на мрежата ", в това число за 4К видео наличие и гейминг с най-високо качество на графиката.

Ако безплатните SMS-и провокират удивление предвид на всеобщото потребление на чат приложения, от компанията означават, че към момента има моменти, в които текстовите известия влизат в приложимост, което е логиката и зад неограничения им брой в новите проекти. За образец беше обещано връщането на автоматизиран отговор, когато човек не може да отговори на позвъняване, което си е SMS, цената зад който в други тарифни проекти се прибави към месечната сметка. 

В част от новите пакети, с изключение на нормалните мегабайти в роуминг за страните от Европейския съюз, са планувани и мегабайти в роуминг за Турция, Сърбия и Северна Македония - още веднъж на база отговорите в изследването, извършено първоначално на годината.

Vivacom ще оферират новите си проекти на цени сред 18,99 и 59,99 лева. месечна такса в взаимозависимост от определения проект и дали абонаментът върви с друга закрепена услуга на компанията.

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg