Новите модели излизат на пазара в началото на следващата годинаSharp

...
Новите модели излизат на пазара в началото на следващата годинаSharp
Коментари Харесай

Sharp настъпва със серия 8К телевизори

Новите модели излизат на пазара при започване на идната година

Sharp се пробва да възвърне бързо отстъпените си позиции на пазара за тв приемници

Нова линия тв приемници на Sharp с ултрва-висока резолюция 8К включва модели с диагонал на екрана 60, 70 и 80 инча. Устройствата се чакат на пазара през първото тримесечие на 2019 година

Японската компания сподели новите тв приемници по време на ревюто за потребителска електроника IFA 2018 в Берлин. Всичките три модела поддържат резолюция 8К или 7680х4320 пиксела.

Телевизорите Sharp Aquos 8K UHD са оборудвани с нов процесор за обработка на изображения, който превъзхожда своя предходник във връзка с продуктивността. Освен това новите модели могат да мащабират изображения с резолюция 2К и 4К до по-високата 8К резолюция.
още по тематиката
Други отличителни характерности на 8К тв приемниците с японския бранд са високата бляскавост, необятният цветови обсег и честотата на възобновяване, която е 100 или 120 Hz при другите модели.

Линията Sharp Aquos 8K UHD ще излезе на пазара през първата четвърт на 2019 година Цените към момента не са оповестени от компанията, която е под контрола на тайванския колос в производството на електроника Foxconn.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР