Новите хитови смартфони на американския производител идват с редица подобренияАpple

...
Новите хитови смартфони на американския производител идват с редица подобренияАpple
Коментари Харесай

A1 приема предварителни поръчки за iPhone 14 от 9 септември

Новите хитови смарт телефони на американския производител идват с редица усъвършенствания
Аpple показа новата 14-та генерация на iPhone в Съединени американски щати, а единствено няколко часа по-късно A1 разгласи, че ще стартира да приема предварителни поръчки от българските консуматори за четирите модела iPhone 14 още от 15:00 часа на 9 септември.

Най-големи промени тази година има при iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max моделите. Те ще са с новия A16 Bionic процесор, който е по-мощен и по-икономичен от своя предходник, като също така е освежен модулът за обработка на изображения, който работи дружно с Photonic Engine за по-качествени фотоси.

Всички модели поддържат 5G и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на А1, която обгръща всички обитаеми места с над 10 000 индивида население, както и главните морски, зимни и SPA курорти в България

Мобилните фотографи ще разполагат с нова 48-мегапикселова съществена камера с Quad Pixel технология. С нейна помощ фотосите при ниска осветеност ще са още по-добри, а също така посредством изкуствен интелект реализира цифрово приближение без загуба на качество. Ултраширокоъгълната и телефото камерите, както и модулът за селфита, също получават усъвършенствания.

Нов е дизайнът на прореза на екрана, който към този момент е по-малък и е част от така наречен „ динамичен остров “, който според от обстановката дава достъп до информация и разнообразни функционалности. Екраните на двата модела остават с диагонал надлежно 6,1 и 6,7 инча, като също така техните OLED панели към този момент могат да работят от самото начало.

6,1-инчовият iPhone 14 и новият 6,7-инчов iPhone 14 Plus също идват с доста усъвършенствания. Задвижва ги потвърденият процесор A15 Bionic, който е във версията си с по-мощен графичен ускорител, позната от предната генерация на Pro моделите. Основната камера е с по-голям датчик, а тази за селфита към този момент е с автофокус. Plus моделът надгражда по повод освен на екрана, само че и на батерията, която разрешава цели 26 часа гледане на видео.

Заедно с новите смарт телефони Apple показаха и слушалките AirPods Pro 2. Новият чип H2 и усъвършенстваното разположение на микрофоните им дават двойно по-добро угнетяване на шума спрямо първата генерация. Потребителите ще могат да персонализират и пространственото аудио благодарение на ToF камерата за дълбочина на своя iPhone.

Редовните продажби на iPhone 14, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max стартират в 8:00 ч. на 16 септември, а iPhone 14 Plus идва у нас на 7 октомври. Най-сигурният метод за потребителите да си подсигуряват, че ще бъдат измежду първите притежатели на iPhone 14 у нас, е да създадат предварителна поръчка през онлайн магазина на А1.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР