Новите графични карти AMD Radeon PRO W6800 вече са налични

...
Новите графични карти AMD Radeon PRO W6800 вече са налични
Коментари Харесай

AMD Radeon PRO W6000 ускорява рендеринга с 46%


Новите графични карти AMD Radeon PRO W6800 към този момент са налични на пазара
(снимка: AMD)

AMD разгласи серия графични карти за работни станции Radeon PRO W6000, които дават обещание по-висока продуктивност, непоклатимост и надеждност в работата на професионалните консуматори.

Новите графични решения са проектирани да се оправят с интензивни задания в архитектурното планиране, мултимедийни планове с ултра-висока резолюция, сложен дизайн и инженерно моделиране, както и при „ тежки ” приложения за обработка на изображения и видео.

Флагманът в новата продуктова линия, основана на AMD RDNA 2 архитектура, е – това е най-бързата RDNA графична карта за работни станции, обявиха от AMD. Следват моделите Radeon PRO W6600 за висока десктоп продуктивност и Radeon PRO W6600M за мобилни работни станции.

„ Вкарването на тази нова архитектура [AMD RDNA 2] в нашата гама от професионални графични решения разрешава на потребителите да се оправят с доста по-големи набори от данни, фрапантно да понижат времето за рендериране и да ускорят обработката на извънредно комплицирани модели и симулации ”, разяснява Скот Херкелман, корпоративен вицепрезидент и общоприет управител на поделението за Графичен бизнес в AMD.

AMD Radeon W6000 за работни станции – съществени характерности:

Графичната карта AMD Radeon PRO W6800 към този момент е налична от огромните търговски вериги/онлайн платформи на целесъобразна последна цена $2249. Моделът Radeon PRO W6600 се чака на пазара от 3-тото тримесечие на 2021 година на цена $649. Картата Radeon PRO W6600M ще се появи в мобилните работни станции HP Fury ZBook G8 в избрани страни от юли 2021 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР