Новите десет претенденти за титлата бяха обявени току-що на провеждащата

...
Новите десет претенденти за титлата бяха обявени току-що на провеждащата
Коментари Харесай

Представяме ви: 10-те претенденти за титлата Мениджър на годината 2021

Новите 10 кандидати за купата бяха оповестени преди малко на провеждащата се в Българска телеграфна агенция специфична конференция. Те стигнаха до финалната права на единственото по рода си съревнование за висши мениджърски достижения след строга селекция в два тура по особено основаната за състезанието методология от Делойт България. Топ мениджърите на България за 2021 година управляват едни от най-големите и авторитетни компании в страната ни. Приходите за 2020 година на ръководените от тях компании сумарно са 974,212 лева, а общият брой чиновници под тяхно управление са 7295. 

Имената на десетимата финалисти бяха оповестени от Деница Димитрова, шеф на Разузнавателна служба на Турция Прес ООД, издател на списание „ Мениджър “, което провежда състезанието за 14-та поредна година.

През октомври следва последния стадий на конкуренцията, който включва оценка на личностните качества на финалистите. Екипите на „ Делойт България ” ще проведат изявленията с всички финалисти, с техните директно подчинени и сътрудници и ще изготвят 360-градусова оценки, а финалните резултати ще бъдат валидирани от Обществен съвет, включващ авторитетни и авторитетни персони.

Златната десетка тази година пренарежда националната бизнес карта на триумфа като по равно, с по двама финалисти са секторите Аутсорсинг, Производство и Финтех. По един финалист излъчват секторите Застраховане, Фармация, Финансови услуги и издателски бизнес.

Последният трети стадий след който ще бъде излъчен дефинитивно и спечелилият в състезанието, дава 10% от общата тежест на окончателните оценки, по които става класирането за купата. С най-висока тежест са финансовите резултати – 50% и въведените положителни корпоративни практики – 40%, измерени в досегашните стадии.

Тази година над 44 претенденти от 17 водещи бранша на стопанската система подадоха документи за състезанието. 35 от тях минаха във втори кръг , от който бяха излъчени и 10-те финалисти.

Акцент и в тазгодишното издание на състезанието продължава да бъде надграждането му с морални критерии. Всеки кандидат за огромния приз е приел и подписал Етичния кодекс на състезанието. Документът обобщава полезностите, правилата и виновните практики, които основават просвета на честност и управляват бизнес държанието на претендентите за състезанието. С подписването му всеки управител заявява, че води бизнеса си почтено, транспарантно и ползва положителни управнически практики.

Името на новия притежател на купата „ Мениджър на годината “ ще стане известно на публична гала при започване на ноември. А топ мениджърите на България за 2021 година ще бъдат основните герои в документален филм, който Разузнавателна служба на Турция ПРЕС продуцира. Той ще бъде излъчен в народен ефир по bTV през ноември 2021 г.  На финала България ще види и кой е новият Мениджър на годината.

Генерален спонсор на 14-то издание на състезанието " Мениджър на годината " е. 

Състезанието за висши мениджърски достижения се организира и с поддръжката на :  ,   ,, ,  ,

Медийни сътрудници са:,  , , , ,, , , 

Представяме ви /по азбучен ред/ десетте финалисти в " Мениджър на годината 2021 ":

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР