Новите безжични слушалки дават на играчите пълна свобода на движение

...
Новите безжични слушалки дават на играчите пълна свобода на движение
Коментари Харесай

ASUS Republic of Gamers пуска на българския пазар геймърските слушалки ROG Strix Fusion 700 и ROG Strix Fusion Wireless

Новите безжични слушалки дават на играчите цялостна независимост на придвижване по време на игрални сесии, като оферират най-хубавото аудио преживяване
ASUS Republic of Gamers (ROG) пуска двата нови модела слушалки Strix Fusion 700 и Strix Fusion Wireless, които са особено основани да обезпечат на геймърите цялостна независимост на придвижване по време на игра и безпроблемна съгласуваност. Слушалките ROG Strix Fusion 700 са оборудвани с Bluetooth 4.2, което разрешава на геймърите безжично да се свързват с телефона си и да дават отговор на позвъняванията единствено с едно допиране на слушалките, без да се постанова да стопират играта.



ASUS ROG Strix Fusion Wireless разполага с 2.4GHz двойни антени и драйвери ASUS Essence от 50 мм. Освен това, затворения акустичен дизайн обезпечава великолепно качество на звука по време на игра или при възпроизвеждане на медийно наличие.

Продуктовата гама ROG Strix Fusion неотдавна получи влиятелната премия iF Design 2018, което демонстрира, че продуктите ROG са измежду най- желаните измежду геймъри и запалянковци по целия свят.


ROG Strix Fusion 700
ROG Strix Fusion 700 предлага разнородни благоприятни условия за безжична връзка посредством Bluetooth 4.2, допускащ свързването на слушалки към телефони или лични компютри, до момента в който посредством USB 2.0 врата, потребителите могат да свързват слушалките с компютри, Playstation 4 или Nintendo Switch. Bluetooth 4.2 връзката и USB врата разрешават на геймърите да свързват безжично ROG Strix Fusion 700 по едно и също време с телефони и компютри. По този метод те ще се насладят на игрите и ще могат да дават отговор на телефонни диалози или VoIP без да се постанова да стопират играта. Интуитивните тъч команди, ситуирани на лявата чашка на слушалките, разрешават на геймърите да дават отговор и приключват диалозите елементарно, само че също по този начин и да поправят силата на звука или да получат достъп до други постоянно употребявани команди.



Слушалките ROG Strix Fusion 700 имат всички съществени характерности, характерни за Fusion. Слушалките имат висококачествено звуково узаконяване и са оборудвани с цифрово-аналогов преобразувател (DAC) с технология ESS и усилвател. В допълнение, драйверите ASUS Essence с размери 50 мм и съвършеното акустично уплътнение на аудио камерата разрешават на устройството да доставя първокачествен тон по време на игрални сесии с извънреден бас. За по-завладяващо игрово прекарване ROG Strix Fusion 700 включват персонализираната функционалност virtual surround 7.1, проектирана в съдействие с Bongiovi Acoustics, и усъвършенствана за по-добра адаптивност в игрите от първо лице (тип шутър), като PUBG, Fortnite, CS: GO и Overwatch.

Геймърите, които обичат отборните игри, могат да провеждат LAN празненства или други шампионати и да се възползват от синхронизираното RGB осветяване на слушалките. С приложението Aura Headset, те ще могат да избират и настройват вариантите за осветяване и да синхронизират слушалките с едно допиране. ROG Strix Fusion 700 също по този начин включва технологията Aura Sync, която разрешава синхронизиране на осветлението с други артикули ROG, които дружно основават впечатляващи светлинни резултати.


ROG Strix Fusion Wireless
Слушалките ROG Strix Fusion Wireless са проектирани да обезпечават високо качество на звука, съчетано с цялостна независимост на придвижване и отличен живот на батерията. Съвместими с лични компютри и конзоли PlayStation 4, слушалките ROG Strix Fusion Wireless включват 2.4 GHz двойни антени за обезпечаване на постоянен тон с ниска инертност, даже и в среди с голям брой Wi-Fi мрежи, като блокове или пренаселени региони. Драйверите ASUS Essence от 50 мм и изключителна акустична шумотехнология вършат тези слушалки идеални за всевъзможен вид игри.

Благодарение на мощната батерия, слушалките ROG Strix Fusion Wireless разрешават на потребителите, които играят или слушат музика почти 2 часа дневно, да употребяват слушалките в продължение на осем дни, преди да би трябвало да ги заредят още веднъж. За по- запалените геймъри, които играят по- дълго, слушалките обезпечават 15+ часа непрекъсната интензивна игра. С уголемен обсег до 20 метра, слушалките разрешават на геймърите да се отдалечат от компютъра, без да се опасяват, че звукът ще бъде пресечен.


КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ROG Strix Fusion 700 разполагат с Bluetooth 4.2 и USB 2.0 порт, с цел да се свързват по едно и също време със смарт телефон и компютър, като по този метод геймърите имат опция да дават отговор на повиквания по време на играROG Strix Fusion Wireless разполагат с4GHz двойни антени, осигуряващи цялостна независимост на придвижване и най-хубавото аудио преживяване, както и изключителна автономияИзключителните драйвери ASUS Essence и затворения акустичен дизайн оферират завладяващо аудио преживяване и мощен басТъч контрола на слушалките разрешава елементарно и бързо конфигуриране на звука и елементарен достъп до други постоянно употребявани настройки
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР