Новината за завръщането на Ким Катрал в ролята ѝ на

...
Новината за завръщането на Ким Катрал в ролята ѝ на
Коментари Харесай

Саманта Джоунс се завръща в Просто ей така”, но Ким Катрал има условия

Новината за завръщането на Ким Катрал в ролята ѝ на Саманта Джоунс в " Просто ей по този начин ", продължението на " Сексът и градът ", безспорно е изненадала мнозина почитатели на сериала.

В продължение на години актрисата убеждаваше всички, че е завършила със " Сексът и градът ". Дори когато ѝ беше задаван въпросът дали ще има трети филм, продължение на истинския сериал, тя изрично заявяваше, че не би взела участие. " Човек научава уроци от живота и моят урок е да работя с положителни хора и да се пробвам да го направя занимателно ", споделя Ким Катрал пред Daily Mail през 2019 година

Предполагаемите ѝ разногласия с колежката ѝ Сара Джесика Паркър още повече обезкуражиха почитателите да видят още веднъж Саманта. Самата Сара Джесика Паркър също даже е казвала, че не очаква Ким Катрал да се завърне.

Въпреки разочароващите предположения обаче, е реалност, че Саманта ще бъде част от втория сезон на " Просто ей по този начин ". Това, което се знае към този момент е, че героинята ще се появи единствено в една сцена на финала на сезона, която включва телефонен диалог сред Саманта и Кари Брадшоу.

От двете героини
обаче очевидно няма смисъл да чакаме трогващи подиуми с обятия. Източници на Page Six издават, че Ким Катрал е сложила няколко условия, преди да даде публично единодушие за присъединяване си в продължението на " Сексът и градът ".

Едно от тях е да не ѝ се постанова да снима с някогашните си колежки Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Другото изискване е да не вижда Майкъл Патрик Кинг, продуцента на " Просто ей по този начин ".

Е, поради информацията за сцената, в която още веднъж ще забележим Ким Катрал като Саманта, очевидно и двете условия са изпълнени. Актрисата най-вероятно е удовлетворена, само че в това дали почитателите биха се примирили с спестовното ѝ наличие в сериала, не бихме били толкоз сигурни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg