Новината за сватбата на една от най-атрактивните бивши депутатки в

...
Новината за сватбата на една от най-атрактивните бивши депутатки в
Коментари Харесай

Калина Крумова и Боби Турбото работят за дъщеричка

Новината за сватбата на една от най-атрактивните някогашни депутатки в последните 30 години Калина Крумова бе огромна изненада за необятната аудитория. Тя и нейният избраник Боби Турбото, както е по-известен актьорът Борислав Захариев, се ожениха преди седмица в Созопол. 

Двамата поставиха големи старания, с цел да запазят в загадка връзката си. Те дойдоха пред църквата " Св. Никола " в Стария град с бял ролс-ройс, а тежката женитба беше в комплекс " Аполония Резорт " край морския курорт. Сред гостите беше и 20-годишният наследник на булката Николай, който е от първия брак на Крумова с предприемача Николай Филипов, написа " Галерия “.

Романтичните фрагменти на младоженците от медения месец в обществените мрежи са от морето и проличава, че двамата преливат от благополучие. Калина към този момент е приела семейството на брачна половинка си Захариева. Това е втори брак за Калина и първи за Боби. От години синът на бургазлийката мечтае да има сестричка и тя да носи името на умрелия му дядо Калина и Боби, както и приятелите им се надяват това най-сетне да се случи. Николай-младши в този момент е студент в Англия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР