Новината за развода на Бил и Мелинда Гейтс първоначално ни

...
Новината за развода на Бил и Мелинда Гейтс първоначално ни
Коментари Харесай

Извънбрачната връзка на Бил Гейтс

Новината за развода на Бил и Мелинда Гейтс в началото ни изненада, само че след това разбрахме, че това е бил единственият логически процес на събитията.
 Бил Гейтс, Мелинда Гейтс, щерка им Фийби, разводът и какъв брой дълго са го отлагали
Откога са разграничени Бил и Мелинда Гейтс

И за какво ни го споделят чак в този момент

Отношенията сред съпрузите от дълго време не са били такива, каквито би трябвало, и следващото доказателство идва от Wall Street Journal. Според информация, публикувана от тях, създателят на Microsoft е напуснал борда на шефовете на компанията поради " неуместна " интимна спекулация със служителка .

Гейтс разгласи това свое решение напролет на предходната година и го обоснова със своите филантропски цели. Но, става известно, зад него стои доста по-дълга и забавна история.
 Снимка 531107

През 2019 година служителка на Microsoft афишира, че е имала дългогодишна интимна връзка с бизнесмена. Бордът на шефовете, от който той е част, назначава следствие от правна компания, което да откри истинността на изказванието, и в това време го отстранява от поста.

Тези събития съответстват с последвалото оповестено овакантяване на Гейтс, само че, съгласно негов представител, не са взаимно свързани. А неговата истина за любовната случка на работното място е, че тя се е случила пред 20 години и е завършила " по другарски " .
 Бил Гейтс, Мелинда Гейтс, Ан Уинблад и срещите на милиардера с друга жена, до момента в който е женен
Бившата, с която Бил Гейтс се среща, до момента в който е женен

Странен любовен триъгълник

Припомняме, че Бил и Мелинда Гейтс са брачен партньор и брачна половинка от 27 години, което значи, че тази връзка на бизнесмена е била извънбрачна . А години по-рано и съпрузите се срещат по сходен метод - откакто Мелинда постъпва на работа в Microsoft.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР