Новината разочарова феновете на социалната платформа, включително Стивън Кинг, който

...
Новината разочарова феновете на социалната платформа, включително Стивън Кинг, който
Коментари Харесай

Мъск не се церемони особено в Twitter

Новината разочарова почитателите на обществената платформа, в това число Стивън Кинг, който подмятна, че „ те би трябвало да ми заплащат ”, само че самият Мъск явно не е „ отчаян ”: „ До всички, които се оплакват: апелирам, продължавайте да се оплаквате, само че ще коства Щатски долар 8 “, написа в профила си „ Шеф Туит ”.

Според него, мярката ще унищожи ботовете, ще понижи рекламите и ще разреши на потребителите с доказани сметки да разгласяват дълги видеоклипове и аудио записи, плюс още някои цели, например в търсенето или проявлението на отговори.

Трябва да се признае, че Мъск подходи дипломатично, обявявайки в началото такса от Щатски долар 20, която по-късно „ обилно ” понижи на Щатски долар 8. Досега синята отметка, удостоверяваща действителните консуматори, беше безвъзмездна. Компанията я вкара през 2009 година, пред опасност от правосъден развой поради слабото противопоставяне на подправените сметки.

Сега обаче най-богатият човек на света желае да преразгледа бизнеса на Twitter, който от години не е записал облага, само че в същото време желае и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР