Новината, че новото Porsche 718 може да премине на ток

...
Новината, че новото Porsche 718 може да премине на ток
Коментари Харесай

Вижте как може да изглежда новото Porsche

Новината, че новото Porsche 718 може да премине на ток въодушеви дизайнери да пофантазират по тематиката и по-конкретно над образа на нововъведението. Дизайнерът Раян Приск показа своето виждане във връзка наследника на Cayman. Според него колата няма да е във вид купе с две порти, а ще съставлява другоземен шутинг брейк.

Стилният автомобил получава името Porsche Mission С и в чертите му се откриват акценти от моделите Taycan и Panamera Sport Turismo. Естествено, габаритите са доста по-компактни, а задните сдвоени светлини вършат колата да наподобява по-широка и по-ниска. Не е загадка, че в Цуфенхаузен от дълго време преглеждат опцията за основаване на лек, стилен спорткар с електрически силов тракт.

Най-вероятно това ще е 718, тъй като решението 911 да премине на ток, към момента наподобява прекомерно коренно. Има и друга концепция, обсъждаща се от управлението на Porsche и тя е бъдещият нов кросоувър Macan да премине на ток. Именно върху двете хрумвания, дизайнерът Приск основава Porsche Mission С, който ви демонстрираме на фотографията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР