Нови волейболни емоции с българско участие предстоят на зрителите на

...
Нови волейболни емоции с българско участие предстоят на зрителите на
Коментари Харесай

Йосифов и Соколов отново под пара по RING и на btvnovinite.bg

Нови волейболни страсти с българско присъединяване предстоят на феновете на каналите на bTV Media Group през уикенда. Родните почитатели ще могат да се насладят на играта на националите Виктор Йосифов и Цветан Соколов.

Снимка: legavolley.it В събота от 19:00 часа директно по RING и онлайн на Voyo.bg в екипа на " Монца " капитанът на " лъвовете " ще се опита да резервира първата си позиция в класирането при блокировачите с нов мощен мач, този път против намиращия се на предпоследна позиция отбор на " Сиена ".
Снимка: legavolley.it
До момента родният волейболист е спрял сполучливо 65 набези на противникови играчи, като Йосифов дели първата позиция със Себастиян Соле от " Калцедония " Верона, който обаче е изиграл мач повече. При оставащи единствено два кръга до края на постоянния сезон, срещата е с особена значимост за българина, който се нуждае от мощни изяви против " Сиена ", с цел да се поздрави с самостоятелната премия.
Снимка: legavolley.it
Отборът на " Монца " се намира на 7-а позиция в класирането и ще би трябвало наложително да победи своя конкурент тази седмица, с цел да резервира мястото си в шампионата. Играчите на Фабио Соли са единствено с точка пред " Падуа ". Важното за домакините е, че към този момент са си подсигурили присъединяване в плейофите.

Нещата стоят по радикално друг метод за гостите от " Сиена ", които са под угрозата да изгубят елитния си статут. 13-ият в италианската Серия А1 е на 4 точки от " Вибо Валентия ", като даже и победа против " Монца " няма да остави отбора в първата дивизия.

Снимка: legavolley.it В неделя от 19:00 ч. на уеб страницата btvnovinite.bg гратис и без регистрация следва още един конфликт с българско присъединяване. Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова " ще имат посещение на скромния " Кастелана ".

Домакините са на дъното в шампионата, с едвам 2 победи в шампионата, само че клубът съумя да ги реализира в последните си 3 срещи. Силната форма на възпитаниците на Винченцо Ди Пинто дава очаквания на волейболистите на " Кастелана ", че може да продължат със мощните си изяви и най-малко да изоставен елита с финес.
Снимка: legavolley.it
Цветан Соколов е в основата на триумфите на " Лубе Чивитанова ", който се намира на третото място в италианския хайлайф, като в оставащите 2 кръга тимът се нуждае от чисти победи и неточности на някой от всред " Перуджа " и " Тренто ", с цел да влезе от по-добра позиция в плейофите.

Час по-късно директно по RING стартира дербито на кръга сред " Модена " и " Тренто ". Домакините до последно ще кръстосват шпаги с " Милано " за четвъртата позиция и минимално преимущество преди плейофите.
Снимка: legavolley.it
Иван Зайцев и съотборниците му потвърдиха в предишния кръг, че непостоянството е най-големият им минус. При гостуването на " Сиена " тимът загуби 2 гейма, макар солидното си преимущество.

Именно това може да бъде ключът към триумфа за " Тренто ", който е в серия от 3 следващи победи и ще се постарае да приключи на втора позиция в постоянния сезон.

Ще поведе ли в класацията при блокировачите Виктор Йосифов? Ще забележим ли нов незабравим мач на Цветан Соколов? Кой щу завоюва дербито на 25-ия кръг в италианското състезание?

Отговорите - единствено в ефира на bTV Media Group!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР