Нови шокиращи кадри, изпратени от дубайската принцеса Латифа бин Мохамед

...
Нови шокиращи кадри, изпратени от дубайската принцеса Латифа бин Мохамед
Коментари Харесай

Дубайската принцеса Латифа: Държат ме като заложник по заповед на баща ми

Нови шокиращи фрагменти, изпратени от дубайската принцеса Латифа бин Мохамед ал Мактум се появиха в интернационалните медии. В тях самата тя споделя, че е държана като пленник във вила и се опасява за живота си. Кадрите са били изпратени до нейни близки другари.
“Снимам това видео от тоалетната, тъй като това е единствената врата, която мога да заключа. Няма ключ на входната врата. Намирам се във вила. Заложник съм, а вилата се трансформира в затвор - прозорците са залостени и не могат да се отварят. Има петима служители на реда извън и две полицайки вътре в къщата. Не мога даже да изляза и да взема чист въздух”, показва в един от клиповете принцеса Латифа.

“Не знам по кое време ще ме пуснат и какво ще се случи по-късно. Всеки ден се опасявам за сигурността и живота си. Не знам дали ще оцелея. Полицията ме заплаши, че ще съм в пандиза до края на живота си и в никакъв случай няма да видя слънцето”.

“Уморена съм от всичко. Като някакъв цирк е. Не желая да съм заключена в тази вила-затвор. Искам просто да съм свободна. Не знам какво възнамеряват да вършат с мен. Наистина не знам. Положението става все по-отчайващо с всеки минал ден. Просто съм доста, доста изтощена от всичко това”.

Видеоклиповете са записани в продължение на няколко месеца на телефон, който Латифа скрито е получила към година откакто бе хваната и върната назад в Дубай. Съобщенията ненадейно спрели. Затова приятелите на дубайската принцеса са потърсили Организация на обединените нации и желаят организацията да се намеси.

Принцеса Латифа изчезна от общественото пространство преди няколко години. Дубай и ОАЕ увериха, че тя е в сигурност и е измежду фамилията си.

Бащата на Латифа, шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, е един от най-богатите държавни глави в света, държател на Дубай и вицепрезидент на Обединените арабски емирства (ОАЕ).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР