Нови SD карти на Adata ще конкурират по производителност по-обемните

...
Нови SD карти на Adata ще конкурират по производителност по-обемните
Коментари Харесай

SD картите застигат по скорост външните SSD


Нови SD карти на Adata ще конкурират по продуктивност по-обемните SSD устройства
(снимка: Adata Technology)

SD Express карти от последващо потомство ще пусне на пазара до второто тримесечие на 2021 година тайванският производител Adata Technology. Решението е стимулирано от възходящото въздействие на обществените медии, все по-голямото наличие, което генерират потребителите, и внедряването на 5G мрежи – всичко това поражда нужда от ново потомство артикули с портативна памет и висока продуктивност.

За да осъществя цялостния капацитет на SD картите, браншовата организация SDA пусна спецификацията SD7.0, която допуска потребление на спомагателни щифтове, наред с други усъвършенствания, за поддръжка на интерфейсите и NVMe. Това ще разреши създаване на последващо потомство SD Express карти, които оферират всички преимущества на форм-фактора на SD карта, само че с 300% усъвършенстване на скоростта, което я изравнява с продуктивността на устройства.

С прибавянето на SD7.0, потребителите ще могат да трансферират наличието си с висока разграничителна дарба на компютри с доста по-високи скорости, което ги прави добра опция на по-обемните външни SSD устройства.
още по тематиката
Използвайки PCIe Gen3x1, новите карти от Adata ще оферират скорости на четене и запис до 825 MB/s и 410 MB/s, с цел да отговорят на нарасналите потребности на потребителите, изключително на тези, които употребяват преносими компютри от серия със слот за читател на карти SD7.0.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР