Нови сблъсъци от италианския волейболен елит предстоят в каналите на

...
Нови сблъсъци от италианския волейболен елит предстоят в каналите на
Коментари Харесай

Соколов и Казийски пряко по RING и онлайн на btvnovinite.bg

Нови конфликти от италианския волейболен хайлайф предстоят в каналите на bTV Media Group. В неделя от 21:30 ч. по RING Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова " излизат в дербито на кръга против " Модена ", а в понеделник вечер директно и гратис на стрийм на btvnovinite.bg Матей Казийски и " Верона " ще се изправят против " Тренто ".

" Лубе Чивитанова " и " Модена " бяха част от финалната четворка за Купата на Италия, като любопитното е, че бяха поредно отстранени от един и същи тим - първенецът " Перуджа ". " Лубе " изигра доста мощна крайна среща, в която водеше с 2:0 гейма, само че позволи поврат и изпусна трофея. В мача за Купата Соколов се отличи с 25 точки , само че и те не се оказаха задоволителни за успех на " Чивитанова ".

В сряда " Лубе " и " Модена " се изправиха един против различен в среща от Шампионската лига, където играчите на Фердинандо Де Джорджи завоюваха с 3:1.

Снимка: legavolley.it

" Модена " е с 4 следващи загуби, а гостите ще бъдат и без своя титулярен американски разпределител Мика Кристенсен. Мястото на отбора измежду 4-те най-хубави в шампионата не е обезпечено, откакто петият в класирането " Милано " се намира единствено на три точки зад " Модена ".

Въпреки загубата от " Перуджа ", " Лубе " има постоянни резултати и едно проваляне в девет срещи. Цветан Соколов, както и кубинското атомно трио в отбора, не престават стремежа си към първото място, само че най-хубавото лекарство от разочарованието за купата е победа над различен отбор от топ 4.

В понеделник от 21 ч. директно на уеб страницата btvnovinite.bg можете да наблюдавате изявите на Матей Казийски и " Верона ".

Снимка: legavolley.it

Българският посрещач ще се изправи против някогашния си тим " Тренто ".

Домакините записаха два следващи триумфа в елита, в които Казийски означи по 13 точки. Родният волейболист е с съществена заслуга за изкачването на тима от североизточна Италия до шестата позиция в шампионата.

Снимка: legavolley.it

Воденият от Анжело Лоренцети " Тренто " се намира на една точка от водача " Перуджа ". Далеч от вкъщи тимът е с 8 победи и 2 загуби. Това е една от аргументите " Тренто " да бъде считан за любимец против " Верона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР