Нови предложения за софтуерни ключове на популярни продуктиАко все още

...
Коментари Харесай

Купете оригинални лицензи за Office и Windows от €6,14 от софтуерната разпродажба на Keysfan!

Нови оферти за софтуерни ключове на известни артикули

Ако към момента употребявате Windows 8.1 или по-стара версия, би трябвало да помислите за закупуване на компютър, който поддържа Windows 10 или Windows 11. Причината, заради която не можете да надградите от Windows 8.1 до по-съвременна Оценка за съвместимост, е, че тази система е проектирана през 2010 година и е изцяло друга от настоящата систематична архитектура. Имате избор да закупите ново компютърно съоръжение или нова операционна система Windows.

на Keysfan ви предлага страхотни покупко-продажби! Там можете да получите автентичен и на ниска цена Windows 10 Pro единствено за €7,43! Има също оферта за безвъзмезден ъпгрейд до Windows 11, както и страхотни комбинации от 5 ключа за едвам €6,14 на ключ!

Специална цена : Оригинален Windows

Закупуването на формален лиценз за Microsoft Office от уеб страницата на Microsoft е доста скъпо, само че в на Keysfan най-новият Office 2021 коства единствено €27,36! Ако би трябвало да инсталирате Office 2021 на няколко компютъра, комбинацията 5PCs е по-рентабилна, като всеки ключ коства единствено  €14,13!

Оригинален Office 2021 от €14,13/компютър!

Още версии : 62%
Всичко за Вашата сватба
отстъпка за Office и пакети ( Купон : BKS62 )

50% ОТСТЪПКА за други Windows версии ( Купон : KSF50 )

Keysfan предлага също необятен избор от, в това число игри от висок клас, антивирусен програмен продукт, програмен продукт за редактиране на видео и многообразие от други приложения и стратегии. Можете да се възползвате от необикновено преференциални покупко-продажби за прочут програмен продукт като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни принадлежности за компютри

Keysfan е чудесно решение, което ви разрешава да спестите до 90% от цената на офис пакет. Лицензите, закупени от Keysfan, са обезпечено 100% истински и същински. А за всевъзможни проблеми или компликации, които може да срещнете по време на процеса на покупка, Keysfan предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване, както и гаранция за връщане на парите!

За спомагателна информация можете освен да влезете в уеб страницата на Keysfan посредством връзките нагоре, само че и да научите повече за оценката
Всичко за Вашата сватба
на Keysfan от потребителите на Trustpilot!

Имейл за връзка:

Спонсорирана наличие от Keysfan
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg