Нови пистолети получиха полицаите от Бургас. На тържествена церемония пред

...
Нови пистолети получиха полицаите от Бургас. На тържествена церемония пред
Коментари Харесай

Нови пистолети получиха полицаите от Бургас

Нови револвери получиха служителите на реда от Бургас. На тържествена гала пред постройката на ОДМВР-Бургас основният секретар на министерството Петър Тодоров връчи на униформените от районните полицейски ръководства в региона и на чиновници на Специализираните полицейски сили 10 револвера " Валтер " и 17 електропреносими револвера " Тейзър ".

Тодоров даде обещание скоро цялото Министерство на вътрешните работи да се превъоръжи със модерни късоцевни оръжия.

" За мен е извънредно наслаждение да връча тези модерни оръжия и помощни средства, които ще се постанова чиновниците да използват в ежедневната си работа. Нека да бъдат употребявани професионално, вярно, само че и по-рядко ", сподели основен комисар Тодоров.

" Това е първата стъпка на управлението за възобновяване въоръжението на полицията, което, за жалост, не е това, което би трябвало да бъде ", призна основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Съвсем скоро ще успеем да превъоръжим цялата полиция. Служителите на Министерство на вътрешните работи заслужават по-добри оръжия, униформи и автопарк поради труда и всеотдайността си ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи, даде обещание още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР