Нови пиеси продължават да разнообразяват празничния календар на родната волейболна

...
Нови пиеси продължават да разнообразяват празничния календар на родната волейболна
Коментари Харесай

Кьосев срещу Ганев. А кой е за волейбола?

Нови пиеси не престават да разнообразяват празничния календар на родната волейболна сцена. Партитурите обаче не са в звук със светлите празници и коледни песнички липсват. А положителните пожелания са отсрочени за втората половина на януари. Няма ги и новогодишните картички, тъй като макар достолепните си 76 години инж. Данчо Лазаров въобще не наподобява на Дядо Коледа или най-малко елитните клубове не го възприемат като Добрия дъртак. Явно шефът на волейбола не сменя репертоара даже в разнежващите коледни дни. Нещо повече – той продължава да изумява с класа в познатата на публиката своя маркова режисура " Разделяй и владей ". В нея Инженера обичайно сменя единствено актьорите, само че не и сюжета. И отново играе на едро – не мести пешки, а цели офицери по дъската на подмолните игри.
 УС на БФ Волейбол ще прегледа на следващия ден настояването за Извънредно общо събрания
Поредният му ход е колкото самоуверен, толкоз и обезверен. Лазаров издига Борислав Кьосев за претендент президент в борба с Любо Ганев – Генерала на опозицията. Да, настанаха години да се пощипват (меко казано) родственици! Един против различен ще застанат единствените българи, които съумяха да играят 2 години дружно в Италия без да се скарат и по този начин изумиха локалните. Двама великани на волейбола, които се назоваха до неотдавна преподавател и възпитаник. Двама другари от десетилетия. Легенди, които преди време запушиха устите на апенинците, които с значителен жлъч твърдяха че двама булгаро феномено в никакъв случай не могат да бъдат в един тим без да се скарат. Нещо повече – Ганев и Кьосев обраха куп награди в най-силното състезание в света в средата на 90-те години в Алпитур (Кунео), в това число и за най-хубава двойка легионери.
 Официално: Клубове издигнаха Боре Кьосев за президент на БФВ
Тяхната славна история има толкоз допирни точки, че даже някой си мислят – Любо и Боре са в комбина и на по този начин дълго чаканото изключително изборно заседание ще се прегърнат като в миналото на терена и ще се схванат по какъв начин ще управляват… дружно.
Логично? Може би, може би…
 Любо Ганев: Престъпление е федерацията да не съблюдава личните си правила (видео)
Ако го нямаше Инженера и неговата нямаща нищо общо с Коледа пиеса. " Да гласоподавам срещу Любо значи да гласоподавам срещу себе си! ", сподели неотдавна Кьосев, само че на идното заседание може би ще му се наложи тъкмо това.
 Любо Ганев: Няма какво да поканвам Матей, той постоянно е добре пристигнал да играе за България
Разбира се и опозицията не спи. Тя към този момент ехидничи на репортажите от зала " Христо Ботев ", където " дъжд вали ", макар че на открито е изсъхнал мраз. Един тип – шефът на залата Кьосев не може арената да ръководи, а камо ли федерацията. Жалко, само че факт. Наистина – настанаха години да се...
 Опозицията желае Извънредно общо заседание, може да се обърне към съда
Да, дами и господа, Лазаров не оставя нищо на случайността и по тази причина като саламандър оцелява на поста си. Въпреки че всеки си има период на валидност. След Евро 2015 той шокира волейболните среди като си " отсече " и двете управнически ръце – Иван Тодоров-Сенатора (дясната) и Петър Кънев (лявата). И натовари Любо Ганев да провежда международното през 2018-а. А когато Гигантисимото свърши работа, безогледно го изолира до момента в който му откри заместител. Твърди се, че за вицепрезидентския пост на Ганев е подготвял Владо Николов, само че той не поискал да играе в непозната пиеса. И това обърка инженерните проекти като заплаши остарялата и морално амортизирана структура.
 Печки на тавана и течащ покрив по време на дербито Левски - ЦСКА
Последните събития сочат – очевидно Инженера ще заложи на Вариант Б с Борислав Кьосев. Идеята е в случай че той завоюва, да обезпечи на Лазаров ръководство прим като почетен президент, имащ право да привиква управителни препоръки, да подписва и прочие парадокси. Не е за поверие? Даже не е и за помисляне, само че по този демоничен проект към този момент се работи, алармират от десетки клубове. В последна сметка някой ще плати… сметката. Неизбежно е. Или съпротива или Инженера, който може и да не излезе през парадния вход след близо 20 години ръководство. И това за него във времето ще значи „ или неприятно или нищо “.
 Само един клуб във волейболния хайлайф остана правилен на Данчо Лазаров
P.S. Случайно или не, желаното от опозицията изключително Общо заседание на 16 януари 2020 година се чака да съвпадне с интервала, в който ще излязат резултатите от тоталната инспекция на страната за злоупотреби в БФС.

" Труд "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР