Нови, още по-смразяващи подробности за зверството в самоковското село Ковачевци

...
Нови, още по-смразяващи подробности за зверството в самоковското село Ковачевци
Коментари Харесай

Зверството в Ковачевци. Смразяващи факти за убиеца

Нови, още по-смразяващи детайлности за зверството в самоковското село Ковачевци излязоха на бял свят. Както „ Стандарт ” заяви 8-годишно момиченце бе изнасилено и убито, слез през целия ден търсене околните откриха безжизненото му тяло в прилежащата къща, което от години живее самичък 16-годишен юноша. Той е задържан.

Тийнейджърът е бил родственик на жертвата. Момичето се споделя Веселина, предава Нова тв. Тялото му, намерено при претършуване на къщата, било увито в одеяло.

16-годишният младеж живее в къщата, откогато се е родил, по думи на съседите му.



Местни поданици споделят: " Намериха тялото на момичето, като пристигна полицията. Като откриха натрупа, той бе в махалата. Полицията го задържа и незабавно го заведе в районното ".

" Когато нямаше пари, съм им давал пари. Ток им давахме, помагахме им с каквото можехме. Виж какво направи той ", сподели пред малкия екран мъж. По думите на локалните поданици 16-годишният принудител учел някъде по Долна Баня. Те прибавят, че той по-скоро се е водил, че учи, само че се съмняват в действителност да го е правил. 

" Майката е отговорна, тя искаше да извърши ликвидиране. Сложи нож в ръката му и остави сина си тук в тази къща. Тръгнала си е и го е оставила без ток, вода и контрол. Пакости е правил, коли е чупил... Ние го казвахме човешки на майката, а тя ни отговаряше, че ще му постави нож в ръка ", споделят още хората от селото.

Зам.-окръжният прокурор на София Нина Панчева съобщи пред " Фокус ": „ Започнато е досъдебно произвеждане под надзора на Софийска окръжна прокуратура. В момента е назначена съдебно-медицинска експертиза. Извършва се оглед и аутопсия на тялото “, добави Панчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР