Нови ограничителни мерки са в сила в Гърция от тази

...
Нови ограничителни мерки са в сила в Гърция от тази
Коментари Харесай

Нови ограничения в Гърция от днес

Нови ограничаващи ограничения са в действие в Гърция от тази заран до 8 март. С една седмица се удължава карантината в област Атика, където всекидневно се записват съвсем половината от общия брой инфектирани с и бързо се популяризира новият вариант, съобщи Българска национална телевизия.
Още 10 области в Гърция са с код " алено " и с изключителни ограничения по надзор на придвижването на жителите. Засегнати са и островите Лефкада, Сирос, Самос и част от Крит. Вечерният час е от 18 ч. от през днешния ден. Почти половин Гърция е с високо разпространяване на коноравируса. Затворени остават магазините, козметичните салони, образованието на учениците е отдалечено.
 На Кулата-Промахон ревизират за Covid водачите на камиони с бързи проби На Кулата-Промахон ревизират за Covid водачите на камиони с бързи проби
Днес от 13.30 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “ гръцките медицински управляващи са почнали инспекция с бързи проби за Covid-19 н...
За цялата страна е в действие възбраната за овакантяване на региона по местоживеене, излизане от вкъщи става единствено при нужда. Удължава се наложителната карантина на 14 дни за влизащите през граничните пунктове с Албания и Северна Македония. Не се трансформират изискванията за прекосяване към идващите от България през " Кулата –Промахон ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР