Нови образи, преобразявания в големи звезди от световната сцена и

...
Нови образи, преобразявания в големи звезди от световната сцена и
Коментари Харесай

Константин ще мачка конкуренцията в "Капките" с пищен бюст!

Нови облици, преобразявания в огромни звезди от международната сцена и положително въодушевление чакат осемте участника по време на втория лайв на паметното шоу „ Като две капки вода “.

Победителят от първото шоу – Константин , ще би трябвало да остави настрани мъжкарското лъчение и да се трансформира в чувствената Алла Пугачова . „ Усещам се като омърсен след първата ми поява “, майтапи се артистът, който признава, че връзките с участниците и екипа са доста по-важни от успеха.
Новият облик, който ще изправи за първи път Коцето на токчета, ще бъде предизвикателство освен като визия, само че и като осъществяване. „ В началото бях по-скован, само че след това се разпрострях като ветрило. С Гъмов коментирахме, че в последна сметка иска ми се получи женският облик, тъй като имам огромни гърди “, продължава в своя занимателен жанр първият победител, който към този момент се приготвя за шоуто в понеделник.
След танците на Михаела Филева сексапилната Златка Райкова ще влезе в облика на Ваня Костова и за задачата ще би трябвало да акцентира на вокално осъществяване и мощно наличие.
Софи Маринова ще се впусне в рок видоизменение като фронтмена на емблематичната група Scorpions. „ Не знам текстовете, само че обичам да чувам тези части. Надявам се да се оправя добре с тази група! “, споделя след впечатляващата си първа поява любимката на публиката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР