Нови мащаби, машини за индустрията от последно поколение, ползотворни бизнес

...
Нови мащаби, машини за индустрията от последно поколение, ползотворни бизнес
Коментари Харесай

Изложение MachTech & InnoTech 2020 събира сектора на металообработката от 6 до 9 април

Нови мащаби, машини за промишлеността от последно потомство, ползотворни бизнес контакти, завладяваща съпътстваща стратегия и визии за бъдещето на промишлеността. По всичко проличава, че точно такава ще бъде ситуацията на ревю MachTech&InnoTech 2020.

Българският интернационален конгрес ще събере бранша на металообработката и индустриалните технологии в Интер Експо Център от 6 до 9 април. На MachTech&InnoTech 2020 ще бъдат демонстрирани последните трендове при металорежещите и металообработващите машини, машините за закаляване и термообработка, инструментите, лазерните и технологиите за заваряване, машинното планиране, хидравличните и пневматичните устройства, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и програмен продукт, 3D принтиране, електроника и роботика и доста други. Сред водещите акценти още веднъж ще бъдат настоящи тематики от Индустрия 4.0
Ръстът е близо 40%
„ В последното издание щандовете на изложителите заеха четири от изложбените зали на Интер Експо Център “, разясняват уредниците. Поради възходящия интерес за присъединяване и развиването на бранша, в този момент се планува нарастване на заетите изложбени площи. Последното издание на MachTech&InnoTech означи близо 40% растеж в броя на участващите компании. Форумът събра близо 200 директни изложители от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция. На повърхност над 10 000 кв.м, те показаха оферти на повече от 400 международни марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР