Нови колекции продукти: модели, моторни спортове и Mokka Модни артикули и

...
Нови колекции продукти: модели, моторни спортове и Mokka
Модни артикули и
Коментари Харесай

Коледното пазаруване започна: Нови колекции в Opel Lifestyle Shop

Нови сбирки артикули: модели, моторни спортове и Mokka
Модни продукти и аксесоари носещи марката на Opel
Изградете модел на именитата Manta с Коледния календар на Opel
20% отстъпка по време на дните на „ Жълтата седмица “

Коледните празници наближават и немския авто производител Opel дава опцията да зарадвате най-близките си с истински артикули и аксесоари, налични онлайн в електронния магазин . Може да изберете от практична чанта за преносим компютър или раница, до якета и бейзболна шапка в жанр Mokka. Заслужава си да разгледате Opel Lifestyle Shop и да извършите своят избор. От 26 до 29 ноември стартира ликвидация по време на „ Жълтата седмица “ и единствено в този момент Opel предлага 20% отстъпка от цялата гама артикули в онлайн магазина.

Новите сбирки на Opel: За моден външен тип със незабравим резултат

Отличеният с награди Opel Mokka сграбчи сърцата на клиентите със своя дръзновен и изчистен дизайн, а сбирката Mokka подхожда на този нетрадиционен външен вид; да вземем за пример якето за ежедневна приложимост (€76,89) или блузата с яка (€38,39) са в съвременен маслиненозелен цвят. Оригиналните слънчеви очила „ Vizor “ (€87,89) са особено основани от дизайнерите на Opel, с цел да наподобяват новото лице на марката Opel Vizor.

Дизайнът на новата сбирка Motorsport се асоциира с външния тип на Opel Corsa-e Rally изискан в главните цветове - бяло, сиво и черно с присъщия за Opel жълт цвят, които са съчетани в дизайна на якето с качулка на Opel e-Rally (€87,89) и непромокаемото яке Opel e-Rally softshell (142,89 €) направено от специфична дишаща материя.

Brand Collection включва и спортна мода, каквото е якето от непромокаема материя (€87,89). Тук може да разгледате и изберете друг вид аксесоари – комфортният мултиинструмент (€8,25), калъфи за разнообразни смарт телефони (€21,89 всеки) или чаша за кафе (€11,99).

Ново допълнение към гамата чанти на марката Opel е черно-бялата чанта за преносим компютър с размери 40x28x7,5 см с вътрешни отделения и удобен челен джоб с цип. С многочислени вътрешни и външни отделения и на същата цена (39,90 евро) е раницата на Opel. Тя е комфортна и красива, в цветовете на марката и освен притегля вниманието, само че и обезпечава място за предпазване на всичко належащо.

Специално за почитателите: 24 стъпки до именития OpelManta

В допълнение към многочислените колекционерски модели на Opel и коли играчки, Opel Lifestyle Shop предлага извънреден „ предколеден подарък “: Коледен календар с модела Manta 2021. На атрактивната цена от 59,90 евро феновете на Manta GT/E могат да сглобят именития модел от 70-те години изграждайки го в 24 дни, следвайки традицията до Бъдни вечер. Жълто-черният модел в мащаб 1:43 се предлага с друг цветови дизайн на календара и специфична листовка за ценителите. За веселба посредством натискане на бутон ще чуете истинският тон на мотора на Manta. Допълнителни дребни изненади ще ви изненадат до момента в който сглобявате календара.

Детска игра: На три или две колела с велосипеда на Opel

Разбира се, Opel не е не запомнил какво желаят децата за Коледа. Зарадвайте ги с колело без педали (€98,89). Или в случай че мечтаният подарък е на четири колела, то тогава ретро автомобилът Opel ще сбъдне фантазиите им (€130,90). Той прилича именития състезателен модел RAK 2 оцветен в бяло и дава отговор на всички условия на бъдещите спортни водачи. Има и за най-малките несъмнено. Мекичкият плюшен мечо с автомобил Grandland на пуловерчето (€14,19) сигурно ще им помогне да заспят след всички спортни обиколки към Коледната елха.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР