Нови изисквания към заведенията в Бургас. Сенниците и чадърите трябва

...
Нови изисквания към заведенията в Бургас. Сенниците и чадърите трябва
Коментари Харесай

Нови изисквания към заведенията в Бургас

Нови условия към заведенията в Бургас . Сенниците и чадърите би трябвало да са в идентични цветове - само в нюансите от бяло до светла охра. Това планува проектонаредба за реда на отдаване на преместваемите обекти по член 56, която включва и решения за визията им, съобщи A

Наемателите нямат право да  разпъват слънцезащитни съоръжения с рекламни надписи.

Според зам.-кмета Диана Саватева има двуседмичен период , в който наредбата ще стане дефинитивна или ще бъде върната. " Желанието ни е центърът да наподобява в по-приличен тип.

Търсенето на цветово еднообразие е акцент и блян , датиращ от няколко години. Частният бизнес би трябвало да осъзнае самичък изгодата ", съобщи тя.

Допуска се единствено полагането на фирмен надпис с височина от 15-20 см.  върху отвесната им част. От чисто естетически съображения наредбата урежда и въпроса с фасадите на постройките на тези улици и площади. По тях притежателите им нямат право да инсталират тенти и конзоли в други цветове с изключение на гамата от бяло до светла охра. Отклоненията от тях ще се считат за нарушаване на общинската разпоредба и ще се глобяват.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР