Нови избори са изходът от настоящата ситуация в страната, смятат

...
Нови избори са изходът от настоящата ситуация в страната, смятат
Коментари Харесай

Левицата поиска нови избори

Нови избори са изходът от актуалната обстановка в страната, считат от коалиция " Левицата ". Според тях служебното държавно управление стои устойчиво и в него няма кавги.

Мая Манолова поиска  президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет за национална сигурност.

" Там е мястото, където някогашен министър председател би трябвало да извади доказателства за изказванието си, че службите са пробити. Там би трябвало да каже с кои непознати посолства към този момент е съгласувал назначенията на шефовете на службите, там би трябвало да стане явен целият сюжет, почнал от гърмежа против основния прокурор, минал през свадите и турболенциите в прокуратурата и правосъдната система и приключил с нечистоплътните записи и изказвания на парламентарните партии, които чуваме през последните дни ", сподели Манолова.

Коалиционният съвет на „ ЛЕВИЦАТА! “ взе решение ръководител на Съвета да бъде Костадин Паскалев. Авторитетният социалист е един от главните идеолози на групировката, която възражда идеалите на лявата политика, в интерес и в грижа за обществото, оповестиха от групировката.

Началото на „ ЛЕВИЦАТА! “ бе сложено в края на предходната година с поредни серия от полемики за достоверното ляво. На 12 февруари публично съобщи присъединяване си в парламентарните избори през април. В левия формат влизат Политическа партия АБВ, „ Изправи се БГ “, „ Движение 21 “, Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “, както и емблематични имена, като Валери Жаблянов и Костадин Паскалев. Към „ ЛЕВИЦАТА! “ се причисли и Движение “Ляв Поглед ” в лицето на журналиста Румен Петков, допълват от групировката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР