Нови и още по-зловещи подробности излизат за ужаса край София.

...
Нови и още по-зловещи подробности излизат за ужаса край София.
Коментари Харесай

Ужасът край София. Над 50 заровени тела

Нови и още по-зловещи детайлности излизат за ужаса край София. Припомняме, че Министерство на вътрешните работи удостовери за открити 7 тела, заровени в гориста околност край София. Става въпрос за противозаконни погребения на възрастни хора, умряли в приют, които трябвало да бъдат кремирани. По случая е арестуван чиновник на траурна организация.

Нова тв заяви, че има неофициална информация за още 50 заровени натрупа

„ Намирам се в село Клисура. Това са старите гробища на селото. Всъщност, имало е заравяне в събота тук, където рядко се вършат погребения. На погребението  локалните виждат, че има недобре заровени тела на хора и тогава алармират. Официално сигналът е подаден на 23 май в столичната полиция. Старите гробища на Клисура са тук, по пътя зад мен, където сега регионът е отцепен. Това място е много мъчно налично “, сподели репортерът на Нова Тв Благой Цицелков.

 „ По случая към този момент има един арестуван. Мъж, който е на 51 години по първична информация. Той е чиновник на траурна организация, която кремира хора. До момента се знае за открити 7 тела, само че съгласно неофициални източници в столичната полиция той е разказал за над 50 заровени тук. Причината да не бъдат открити толкоз време е фактът, че е гробището в действителност се употребява рядко. По първични данни на 51-годишния мъж към този момент му е повдигнато обвиняване. Наложена му е мярка задържане за период до 72 часа като работата на чиновниците на реда продължава “, съобщи още Нова тв.

Задържаният гробокопач напарвил скандални самопризнания, съобщи БЛИЦ. Той обяснил, че от няколко години се занимава с противозаконната активност. С решение на прокуратурата  остава в ареста за 72 часа.

Бусът на траурната организация, с която арестуваният е работел, е регистриран на името на 23-годишна жена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР