Нови дрехи от стари, нов вид на апартамента, къщата, имота

...
Нови дрехи от стари, нов вид на апартамента, къщата, имота
Коментари Харесай

От старото се ражда новото: Примери как да освежим апартамента и къщата ни

Нови облекла от остарели, нов тип на жилището, къщата, парцела – това са единствено част от опциите за прекрасен живот, който да реализираме, като използваме сякаш ненужното остаряло, с цел да създадем нещо ново. Примери по какъв начин можем да го реализираме представика трима дизайнери – в диалог с младежи в границите на специфичното видеоателие " Бъдещето - работа и живот в зелено ". То е част от плана EU COOLтура, с създател и реализатор Българско учебно заведение за политика " Димитър Паница ". Проектът " EU COOLтура " е финансиран от Европейски Съюз по Многогодишната работна стратегия на Европейския парламент за разпределяне на безплатни средства в региона на връзката за интервала 2020 – 2021 година Медийни сътрудници са и.
Инженер Диана Лазарова, интериорен дизайнер с планове и осъществени интериори с реновирани мебели и текстил, даде и съответни образци от своята процедура. При ремонта на едно жилище, първата стъпка е да се отстранен остарели неща – като почнете от мебели и стигнете даже до подови настилки като паркета. Те могат да бъдат употребявани за построяването на новия тип.
Инж. Лазарова акцентира особено на техниката пачуърк – непокътнати и по-хубави елементи или части от непотребни към този момент движимости и мебели да бъдат употребявани за изработката на нещо напълно ново. Можете да употребявате и разнообразни покривки, чаршафи, одеяла, облекла и да ги изрежете в разнообразни форми и да си извършите декоративни възглавнички, даже да претапицирате остаряло кресло, изясни тя.

" Можете да промените цвета, дамаската и така нататък, с цел да заживеят мебелите втори живот. Още нещо, която можете да употребявате, са цветове. Рисувайте върху самите мебели, направете ги като мозайка или каквото ви харесва ", даде нов образец инж. Лазарова.
" Мисля, че към момента се продават пирографи по магазините - можете с подобен да рисувате непосредствено върху мебелите, които са от солидна дървесина. Това също е забавен метод да реновирате мебели, като по-късно би трябвало да запечатате с лак ", добави интериорният дизайнер нов образец от практиката си.

" Огледайте всички елементи от интериора преди да изхвърлите нещо и преценете има ли нещо, което може да се употребява наново. Вижте и дали няма движимости, които са предмети на изкуството, типичен модели мебели, които могат с лека реституция да заживеят нов живот. Това са остарели скринове, огледала, маси, кресла ", посъветва инж. Лазарова.
Още:
Вътрешни фотоси: Презентация инж. Диана Лазарова

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР