Нови данни засилиха слуховете, че суперзвездата в смесените бойни изкуства

...
Нови данни засилиха слуховете, че суперзвездата в смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Ронда Раузи все по-близо до WWE

Нови данни ускориха слуховете, че суперзвездата в смесените бойни изкуства Ронда Раузи ще бъде новото грандиозно попълнение на Световната федерация по кеч - развлекателен спорт WWE. TMZ Sports осведоми, че Раузи и сътрудникът й са вечеряли в ресторант в Лос Анджелис с изпълнителния шеф на WWE Трите Хикса, което е следващият случай на среща сред двете страни.

Тъй като по това време се е провеждал шампионата SmackDown Live в Бирмингам, Алабама, TMZ прави умозаключение, че срещата е била доста значима, тъй като Трите Хикса не пропуща нормално събитията в кеча.

Ronda Rousey Dines with Triple H, Closer to WWE Deal?! https://t.co/pGVNn7WjVq
— TMZ (@TMZ) January 10, 2018
Още в края на декември USA Today заяви, че Раузи завърши контракта си с WWE. 30-годишната някогашна шампионка в категория до 61 кг на процедура не е обявявала публично отдръпването си от ММА, само че не е дейна от 2016 година, когато изкара единствено 48 секунди и загуби против Аманда Нунеш на UFC 207.
Дори без публично да се отдръпва от ММА, то за Раузи е ясно, че не счита още веднъж да излиза в осмоъгълника. Гледай онлайн борбите от UFC извънредно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР