Нови автомобили всеки месец, чести обновления и добавянето на съдържание

...
Нови автомобили всеки месец, чести обновления и добавянето на съдържание
Коментари Харесай

Ubisoft представи какво предстои за The Crew 2 след излизането на играта

Нови коли всеки месец, чести обновления и прибавянето на наличие ще са част от следпремиерното показване на новия The Crew.
Ubisoft заяви какво може да чакат закупилите си The Crew 2 след излизането ѝ на 29-ти юни. Всеки месец играта ще получава по две нови транспортни средства. Те ще са безвъзмездни за всички, само че тези от вас, които са си закупили сезонния пропуск, ще получат достъп до тях седмица по-рано от останалите. Заедно с това, в случай че към този момент сте си обезпечили сезонния билет, в деня на излизането на играта ще получите три извънредни возила. И също така, притежателите на Motor и Gold изданията (в които е включен сезонния пропуск) получават достъп до играта три дни преди формалното ѝ излизане.

„В добавка към новите транспортни средства, екипът ни е предан на това да сервира също нови прекарвания към играещите. Нови „живи“ обновления ще се разгласяват на всеки три месеца след стартирането на играта, които ще прибавят нови характерности, дисциплини и дейности“, пишат Ubi. Първото такова обновяване ще дойде през септември, а името му ще е Gator Rush. То ще добави към играта ховъркрафти, пет нови возила и нови събития.

През декември в играта ще бъде прибавен и PvP. А изключително радващо е, че всичко, което ще излезе след дебюта на играта ще е гратис – без микротранзакции, сандъци с плячка и сходни. Ще могат да се печелят с игрова валута единствено.

Съвсем скоро ще бъдат открити и регистрациите за откритата бета, за която може да научите повече тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР