Нови 22 автобуса по линия 604 в столичния градски транспорт

...
Нови 22 автобуса по линия 604 в столичния градски транспорт
Коментари Харесай

Нови 22 автобуса тръгнаха по линия 604 в София

Нови 22 рейса по линия 604 в столичния градски превоз към този момент са в употреба. Автобусите се движат на природен газ и дават отговор на най-високия екологичен клас " Евро 6 ".

Автобусите са част от програмата за възстановяване качеството на атмосферния въздух в София, като с нея се цели и градският превоз да стане по-привлекателен. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова на формалното стартиране на новите рейсове.

По думите на кмета до края на годината се чака два пъти и половина понижаване на нездравословните излъчвания от градските рейсове .
Това е сериозна работа, която е извоювала старания по привличане на средства и осъществяване на процедурите, сподели още Фандъкова.
 Нямало пейки по 10 хиляди лв., изяснява Фандъкова
Нямало пейки по 10 хиляди лв., изяснява Фандъкова

Проверяват планове на " Джи Пи Груп " за ремонта на столичния център

Дали доверието на ГЕРБ се срутва тъкмо преди европейските избори и ще го спасят ли новите рейсове, столичният кмет отхвърли да разяснява.

" За мен е значимо през това време работата за София да не стопира, тъй като тя е значима за хората ", добави Фандъкова.

От 1 май до сутринта на 7 май придвижването и паркирането в централната градска част ще бъдат мощно лимитирани, предизвести кметът.
От довечера паркингите на площад " Александър Невски ", площад " Александър I " и към Стадион " Васил Левски " ще бъдат затворени.
 Фандъкова не знае дали ще се кандидатира за кмет
Фандъкова не знае дали ще се кандидатира за кмет

Все още не е взела решение по въпроса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР